STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Costa Angela

6/10
6/10

Řecko, Ostrovy, Kos, Lambi

Recenze

Jitka, pobyt s partnerem/kousrpen 2011

6,4/10

O hotelu

Costa Angela

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Resort má 48 pokojů. Hosté mají k dispozici vstupní halu s recepcí. Přes WiFi (zdarma) se mohou hosté připojit k internetu. Na rezervační přepážce vám rádi pomůžeme s výběrem a rezervací výletů Nachází se zde několik stravovacích zařízení, například restaurace, snídaňový salónek, bar a plážový bar. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Nachází se zde také TV místnost a knihovna. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti. Dále je možné využít službu hlídání dětí, pokojovou službu a prádelnu. Hosté mohou využít za poplatek shuttleservis. Aktivní hosté, kteří se chtějí projet po okolí na kole, si mohou půjčit kolo.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace (za poplatek), ústřední topení a koupelna. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. Pro děti jsou k dispozici dětské postýlky. Za příplatek je k dispozici také sejf. K dispozici je také lednička a mini lednička. Zařízení pokoje doplňuje telefon, televize, rádio a stereo aparatura. Pro hosty je na pokoji připravena domácí obuv. Komfortně vybavené koupelny mají sprchový kout. Také je tu vysoušeč vlasů. Ke komfortímu vybavení koupelen patří kosmetické potřeby.

Sport/zábava

Objekt má jeden venkovní a jeden dětský bazén. Odpočívat lze na lehátkách se slunečníky. Pro milovníky pohybu jsou zde na výběr různé sportovní aktivity - jízda na kole/horském kole, tenis a plážový volejbal. Pro fanoušky vodních sportů je zde potápění. Hosté se mohou věnovat různým činnostem i uvnitř prázdninového areálu. Je tu například stolní tenis. V komplexu je wellnes zóna, ve které je možné využít spa, hammam a masáže. Večer je zde pro hosty živá hudba. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

Podávají se snídaně, obědy a večeře.

Platba

Je možné zaplatit platebními kartami Visa a MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.