STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Sun Beach Resort Complex

7/10
7/10

Řecko, Ostrovy, Rhodos, Ialyssos

Recenze

Ivana, pobyt s přátelizáří 2014

6,8/10

O hotelu

Sun Beach Resort Complex

Neoficiální popis ubytování

Popis
Moderní hotelový komplex Sun Beach Resort 4* (Ialyssos, Rhodos, Řecko) je umístěn přímo u Modrou vlajkou oceněné písečně-oblázkové pláže, která se řadí k nejkrásnějším plážím ostrova s křišťálově čistou vodou (oblázkový vstup do moře). Sestává ze dvou budov obklopenými tropickou zahradou s palmami. Hostům je k dispozici recepce s lobby, Wi-Fi zdarma, restaurace, a la carte restaurace (za poplatek), bar, snack bar, plážový bar, 2 bazény s lehátky a slunečníky zdarma (na pláži za poplatek), bazén v části hotelu pouze pro dospělé osoby nad 16 let, dětský bazén se skluzavkou a supermarket. Pro děti je k dispozici herna, dětské hřiště, dětské kino, miniklub a mini disko. Hotel pořádá 6x týdně animační programy. Milovníci aktivní dovolené si mohou za poplatek vyzkoušet windsurfing, pro který jsou zde příhodné podmínky, nebo si zahrát stolní tenis, plážový volejbal nebo navštívit fitness. Centrum letoviska s obchody i tavernami je vzdálené asi 500 m. Hlavní město Rhodos, jehož část je zapsaná na seznamu UNESCO, je vzdálené 8 km a pohodlně dostupné místní dopravou. Tento hotel s perfektním zázemím zejména pro rodiny s dětmi doporučujeme klientům, kteří chtějí strávit bezstarostnou dovolenou v příjemném prostředí.
Ubytovaní
Dvoulůžkové pokoje s možností 1 přistýlky (max. obsazenost 3 dospělé osoby), klimatizace (1.6.-30.9.), lednice, TV/SAT, Wi Fi, sejf (za poplatek), fén, koupelna a balkon nebo terasa. Dvoulůžkové pokoje superior s možností 1 přistýlky (max. obsazenost 3 dospělé osoby), klimatizace (1.6.-30.9.), lednice, TV/SAT, Wi Fi, sejf (za poplatek), fén, koupelna a balkon nebo terasa. Rodinné pokoje s možností 2 přistýlek - 1 větší místnost (max. obsazenost 4 dospělé osoby), klimatizace (1.6.-30.9.), lednice, TV/SAT, Wi Fi, sejf (za poplatek), fén, koupelna a balkon nebo terasa.
Stravování
Polopenze: snídaně a večeře formou bufetu. All inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Občerstvení během dne, káva a sušenky, neomezená konzumace alkoholických a nealkoholických nápojů místní výroby (10.00-23.00).

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.