STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Hotel Atlantis

8/10
8/10

Řecko, Ostrovy, Karpathos, Pigadia

Recenze

Eva, pobyt s partnerem/koučerven 2012

Z ostrova Kos jsme byli trochu rozpačití, některé hotely byly "široko daleko nic, jen hotel a moře". Ale díky tomu, že z hotelu Atlantis je velmi blízko do hlavního města, mohli jsme navštívit památky, obchůdky, hospůdky... - dle vlastního výběru. Kromě již zmíněného protivného personálu recepce jsme byli opravdu spokojeni s celým průběhem dovolené.

7,9/10

O hotelu

Hotel Atlantis

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Tento hotel pochází z roku 1982. Objekt hostům nabízí celkem 38 pokojů. Po příjezdu jsou hosté uvítáni ve vstupní hale s recepcí. Do většiny poschodí lze dojet výtahem. Je zde hotelový sejf, jídelna, snídaňový salónek, kavárna, bar, TV místnost a dětská herna. Přes WiFi se mohou hosté ve společných prostorách připojit k internetu. Je možné si půjčit kolo v půjčovně (za poplatek) a projet se po okolí.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace a koupelna. K standardnímu zařízení většiny pokojů patří balkón. Většina pokojů má částečný výhled na moře, který navozuje příjemnou atmosféru. Je tady sejf. V kuchyňském koutě je lednička a varná konvice/kávovar. Na pokoji je připojení k internetu, telefon, televize, rádio a WiFi (za poplatek). K vybavení koupelen patří sprchový kout. Je zde vysoušeč vlasů. V objektu jsou nekuřácké pokoje.

Sport/zábava

Příjemné osvěžení nabízí v horkých dnech plavecký bazén. Odpočívat lze na lehátkách se slunečníky. V baru u bazénu jsou k dostání různé osvěžující nápoje. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

Lze objednat nocleh se snídaní. Lze si objednat snídaně.

Platba

Je možné zaplatit platebními kartami Visa a MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.