STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Viand

7/10
7/10

Bulharsko, Slunečné Pobřeží a další letoviska jižní riviéry, Slunečné Pobřeží

Recenze

Jiřina, pobyt s partnerem/kousrpen 2020

6,1/10
Miloš, pobyt s partnerem/koučervenec 2016

spokojenost byla, ale úroveň hotelu zdaleka nedosahuje 4*

5,9/10
Ren, pobyt s rodinoučerven 2014

7,6/10
Jaroslava, pobyt s přátelizáří 2013

7,1/10

O hotelu

Viand

Neoficiální popis ubytování

Poloha
Hotel Viand se nachází přímo u písečné pláže v centrální části letoviska Sl. Pobřeží. V blízkosti se nachází dětské zábavní centrum, obchody a restaurace. Do historického města Nesebar se pohodlně dostanete pěšky nebo turistickým vláčkem. Vzdálenost Sl. pobřeží od letiště Burgas je přibližně 30 km.
Pláž
Přímo u pláže, pláž písečná s pozvolným vstupem, lehátka a slunečníky za poplatek. Vodní sporty za poplatek.
Ubytovaní
Dvoulůžkový pokoj do parku (DBL Park View) nebo na moře (DBL Sea View), velikost cca 24 m2, manželská postel, možnost jedné nebo dvou přistýlek (rozkládací pohovka), vlastní sociální zařízení (koupelna/WC/toaletní potřeby), vysoušeč vlasů, malá lednice, sat/LCD TV, telefon, individuálně ovládaná klimatizace, Wi-Fi připojení k internetu, bezpečnostní schránka, balkon nebo terasa. Výhled do zahrady nebo na moře. Dětská postýlka na vyžádání. Komplex nabízí 110 pokojů.
Možnosti obsazení pokoje
Dvoulůžkový pokoj: 2 dospělí / 2 dospělí + 1 dítě / 2 dospělí + 2 děti / 3 dospělí / 3 dospělí + 1 dítě do 11,99 let. Jednolůžkový pokoj: 1 dospělý / 1 dospělý + 1 dítě do 11,99 let.
Vybavení
Vstupní hala s recepcí 24 hod., směnárna, restaurace s terasou s výhledem na pláž, výtahy, lobby bar, dětské hřiště, miniklub pro děti (4-12 let), venkovní bazén s dětskou částí, lehátka a slunečníky u bazénu zdarma.
Služby zdarma
Venkovní fitness.
Služby za poplatek
Parkoviště, prádelna a čistírna, lékař, kulečník.
Stravování
ULTRA ALL INCLUSIVE - snídaně, oběd a večeře formou bufetu, odpolední občerstvení. Neomezená konzumace místních nealkoholických a alkoholických nápojů, místní pivo a víno (červené a bílé), káva, čaj, mléko (10:00 - 22.30). Jednou týdně tematické bulharské a italské večeře. Dopolední sportovní animace vč. aerobiku, tance a vodní gymnastiky a odpolední aktivní a umělecké, tématické dny (6x týdně). Mezinárodní alkoholické a nealkoholické nápoje, čerstvé džusy jsou za příplatek.
Transfer
Předpokládaný transfer z letiště Burgas do ubytovací kapacity je cca 40-60 min.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.