STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Porto Bello Royal Resort & Spa

Řecko, Ostrovy, Kos, Kardamena

Recenze

Pro tento hotel nejsou zatím k dispozici žádné recenze od klientů www.dovolena.cz.

O hotelu

Porto Bello Royal Resort & Spa

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Resort pochází z roku 2004. Objekt hostům nabízí celkem 418 pokojů. V komplexu je úschovna zavazadel, směnárna a bankomat. Přes WiFi (zdarma) se mohou hosté připojit k internetu. Nachází se zde restaurace a bar. Jsou zde i různé obchody. Je tady také hezká zahrada. Hosté mohou zaparkovat v garáži nebo na parkovišti (zdarma). Prázdninový areál nabízí 24 hodinovou bezpečnostní službu, autopůjčovnu a prádelnu. Aktivní hosté, kteří se chtějí projet po okolí na kole, si mohou půjčit kolo (za poplatek). Při vyřizování obchodních záležitostí mohou hosté využít fax.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace, kuchyň a koupelna. Balkón nebo terasa patří k základnímu vybavení většiny pokojů. Je tady sejf. Hosté mohou použít mini ledničku a varnou konvici/kávovar. Na pokoji je telefon, televize a WiFi (zdarma). V koupelnách je vysoušeč vlasů. V koupelnách najdou hosté kosmetické potřeby. Je možné rezervovat koupelnu s bezbariérovým přístupem. Rodiny s dětmi si mohou rezervovat speciální rodinné pokoje.

Sport/zábava

V horkých dnech se mohou hosté zchladit a zaplavat si v krytém nebo venkovním bazénu. Odpočívat lze na lehátkách se slunečníky. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. Pro milovníky pohybu jsou zde na výběr různé sportovní aktivity - tenis, hra boccia a plážový volejbal. Milovníci vodních sportů mají na výběr mnoho aktivit, je zde například jízda na šlapadlech, jízda na kánoi, potápění a aqua aerobik. Hosté mohou sportovat i uvnitř resortu, je tady fitness studio, stolní tenis, šipky, jóga a gymnastika. Objekt má pro své hosty připraveny zábavní programy, během kterých se děti ani dospělí nebudou nudit. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

Lze objednat stravování all inclusive. Podávají se snídaně, obědy a večeře. Na přání je možné připravit dietní jídla a vegetariánská jídla Dále je zde možnost speciálních nabídek stravování, pikniku a drobného občerstvení. Speciální atrakce je tzv. showcooking, při kterém mohou hosté sledovat přípravu jídel. Nápoje jsou pro hosty v ceně. Na výběr jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.