STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Domes Noruz Kassandra

Řecko, Pevnina, poloostrov Chalkidiki a Thessaloniki, Chanioti

Recenze

Pro tento hotel nejsou zatím k dispozici žádné recenze od klientů www.dovolena.cz.

O hotelu

Domes Noruz Kassandra

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Resort má 156 pokojů. Po příjezdu jsou hosté uvítáni ve vstupní hale s recepcí. Je zde restaurace, snídaňový salónek, bar, autopůjčovna, lékařská služba, pokojová služba a kadeřnictví. Přes WiFi (zdarma) se mohou hosté připojit k internetu. Komplex je vybaven celou řadou zařízení pro handicapované. Jsou zde i různé obchody. Aktivní hosté, kteří se chtějí projet po okolí na kole, si mohou půjčit kolo (za poplatek).

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace a koupelna. Většina pokojů má balkón nebo terasu, kde si mohou hosté odpočinout. Také je zde sejf a minibar. Ke standardnímu vybavení patří varná konvice/kávovar. Hosté mají k dispozici sadu na žehlení. K základnímu vybavení patří televize, rádio a WiFi (zdarma). V koupelnách je vysoušeč vlasů, župan a telefon. Ke komfortímu vybavení koupelen patří kosmetické potřeby. V prázdninovém areálu jsou nekuřácké pokoje.

Sport/zábava

Hosté si mohou zaplavat a osvěžit se v bazénu. Hosté mohou odpočívat na terase. Ti, kteří chtějí zůstat aktivní i na dovolené, mohou využít stolního tenisu a jógy. jízda na koni, potápění, kosmetický salon a masáže je za poplatek. Hosté si mohou vybrat i z dalších aktivit, které hotel pouze zprostředkovává. Je tu například jízda na koni a potápění. Objekt zajišťuje zábavní program pro děti i dospělé. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

V resortu jsou na výběr tyto typy stravování - nocleh se snídaní a polopenze. Hosté si mohou vybrat, zda budou chtít snídaně, obědy nebo večeře. Na přání je možné připravit dietní jídla. Komplex nabízí také drobné občerstvení. K dostání jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba

Je možné zaplatit platebními kartami American Express, Visa a MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.