STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Arcanus Hotels Sorgun

8/10
8/10

Turecko, Turecká riviéra, Side, Sorgun

Recenze

Katka, pobyt s rodinoučerven 2023

Hotel velmi milé překvapil servisem a nabízenými službami. Vhodné pro malé děti.

10/10
Jaromir, pobyt s přáteliříjen 2019

Delegat ck na nic arogantni a sprosty

9,1/10
Lucie , pobyt s partnerem/koučerven 2019

Super dovolená pro ty, co neočekávají večerní povyražení v hotelu a okolí. Skvělý servis napříč celým hotelem. Pro klidnou luxusní dovolenou doporučuji

6,9/10
Jana, pobyt s rodinousrpen 2018

Dovolená naprosto super, hotel vynikající. Malinko zklamal večerní program kdy každý večer byla taneční show asi 30 minut což se dost rychle omrzí . Připomínku mám k pořádající CK. Měli jsme zakoupen zájezd na 10 dní (9 nocí) na hotel jsme přijeli první den v 18 hodin a odjezd byl 10 den v 5 hodin ráno takže 8 dni u moře. Přijde mi to poněkud nefér, když přijedu večer ,tak bych také večer (nebo odpoledne) měla odjíždět.

7,1/10
Petr, pobyt s rodinoučerven 2018

8,7/10
Bohumír, pobyt s partnerem/kouříjen 2016

V hotelu jsme byli již 5x. Z toho v letošním roce v květnu a v říjnu. Při květnovém pobytu jsme zaznamenali pouze drobné zhoršení oproti minulým létům - méně animátorů. V říjnovém pobytu již byly změny k horšímu velmi velké. Např. omezení večerních programů, velmi omezené nabídky v denní cukrárně, dostupnost mražených výrobků, méně personálu. Od 10.10. dokonce zrušili obědy v hlavní jídelně a obědy se podávali jen v plážovém baru s omezenou nabídkou jídel a bez zákusků. Při velké naplněnosti hotelu byl problém najít místo a rovněž byly velké fronty u výdeje jídel.

6/10
Tomáš, pobyt s rodinoučerven 2016

9,6/10

O hotelu

Arcanus Hotels Sorgun

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Resort má 463 pokojů. Je zde úschovna zavazadel a hotelový sejf. Díky WiFi ve společných prostorách (zdarma) se mohou hosté připojit k internetu. Na rezervační přepážce vám rádi pomůžeme s výběrem a rezervací výletů Nachází se zde několik stravovacích zařízení, například restaurace, jídelna, snídaňový salónek, bar a plážový bar. Jsou zde i různé obchody. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Je zde dětská herna. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mají k dispozici parkovací místa (zdarma). Komplex nabízí vícejazyčný personál, budící službu a prádelnu. V konferenčních prostorách je k dispozici dataprojektor, fax, flipchart s fixy a kopírka.

Vybavení pokoje

Pokoje mají koupelnu. Za poplatek je možné objednat přistýlku nebo dětskou postýlku. Také je zde minibar a pracovní stůl. K základnímu vybavení patří připojení k internetu a telefon. Pro hosty je na pokoji připravena domácí obuv. V koupelnách najdou hosté kosmetické zrcátko a župan. Ke komfortímu vybavení koupelen patří kosmetické potřeby. V prázdninovém areálu jsou pokoje pro rodiny a nekuřácké pokoje.

Sport/zábava

Hosté si mohou zaplavat a osvěžit se v bazénu. U bazénu je tobogán, na kterém se zabaví děti i dospělí. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. V baru u bazénu jsou k dostání různé osvěžující nápoje. V objektu je možné se věnovat mnoha sportovním aktivitám. Je zde na výběr například tenis, hra boccia, plážový volejbal a lukostřelba. Resort jistě zaujme příznivce vodních sportů svou širokou nabídkou aktivit, ve které je například šnorchlování a aqua aerobik. Hosté mohou sportovat i uvnitř komplexu, je tady fitness studio, stolní tenis, šipky, gymnastika a aerobik. Prázdninový areál nabízí mnoho wellness programů a služeb, například saunu a hammam, za příplatek pak spa, kosmetický salon a masáže. Objekt dále nabízí animační program, živou hudbu, diskotéku, miniklub, minidiskotéku pro děti a noční klub. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

Lze objednat all inclusive speciál. Podávají se snídaně, obědy a večeře. Na přání je možné připravit dietní jídla. Objekt nabízí také drobné občerstvení. K dostání jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba

Je možné zaplatit platebními kartami Visa a MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.