STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Riviera

Turecko, Turecká riviéra, Alanya, Kleopatra

Recenze

Pro tento hotel nejsou zatím k dispozici žádné recenze od klientů www.dovolena.cz.

O hotelu

Riviera

Neoficiální popis ubytování

Umístění

Moderní hotel se nachází v centru turistického města Alanya. V blízkosti se nachází několik barů, obchodů, restaurací, kaváren. Přibližně 130 km od letiště v Antalyi.

.
Pláž

Hotel se nachází jen asi 50 m od známé písečné Kleopatřiny pláže s pozvolným sestupem do moře (přes trochu rušnou ulici). Hotel neprovozuje plážový ručníkový servis. Plážový servis je za poplatek.

K dispozici pro hosty

24hodinová recepce s lobby, výtah, hlavní restaurace, restaurace a'la carte, bar, bar u bazénu, 2 bazény, brouzdaliště pro děti, krytý bazén, slunečníky a lehátka u bazénu zdarma. Za příplatek: pokojová služba, kadeřnictví, prádelna.

Internet

Ve veřejných prostorách hotelu a na pokojích je k dispozici bezplatné Wi-Fi připojení k internetu.

Catering

All Inclusive: snídaně (07:00-10:00), pozdní snídaně (10:00-10:30), oběd (12:30-14:00) a večeře (19:00-21:00) formou bufetu v hlavní restauraci. Odpolední sladkosti: koláče (15:30-16:30), zmrzlina (15:30-16:30). Místní alkoholické a nealkoholické nápoje k dispozici mezi 10:00-23:00 v barech k dispozici. Dovážené lihoviny, koktejly a čerstvě vymačkané pomerančové šťávy za příplatek.

Sportovní a animační program

Hotel příležitostně pořádá zábavní program. Hostům je k dispozici: stolní tenis, posilovna. Sauna a turecké lázně zdarma od 15:30-17:30. Za příplatek: vodní sporty, plážový volejbal, 4 veřejné tenisové kurty přes ulici, masáže.

Webové stránky

riviera.com.tr

Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Útulný, pěkně zařízený hotel se nachází v centru Alanye. Ideální pro dospělé a skupiny přátel, kteří rádi objevují kouzlo turistických destinací. V blízkosti hotelu se nachází promenáda podél moře, ideální pro večerní procházky.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.