STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Memory Boutique Hotel

Řecko, Ostrovy, Kréta, Hersonissos

Recenze

Pro tento hotel nejsou zatím k dispozici žádné recenze od klientů www.dovolena.cz.

O hotelu

Memory Boutique Hotel

Neoficiální popis ubytování

Umístění

Memory Boutique se nachází ve východní části Kréty, v centru města Hersonissos. Letiště Heraklion je vzdáleno přibližně 25 km. Jedna z nejoblíbenějších turistických atrakcí Kréty - zřícenina paláce Knossos - je od hotelu vzdálena 30 km. V blízkosti hotelu najdete obchody, obchůdky se suvenýry a řadu barů a restaurací. Vodní park Acqua Plus je vzdálen 6 km.

Upozorňujeme, že cena nezahrnuje místní turistickou daň ve výši 7 EUR/pokoj/den. Tato daň je povinná a platí se přímo na recepci před ubytováním klientů v hotelu.

Turistická daň je povinná.

Pláž

Hotel Memory Boutique se nachází přibližně 20 m od veřejné písečné pláže (přes kterou vede místní komunikace s malým provozem).

K dispozici pro hosty

Komplex se skládá z hlavní budovy a vedlejších budov. V hotelu je nepřetržitě otevřená recepce, restaurace (mezinárodní kuchyně), bar a venkovní bazén, u kterého jsou k dispozici lehátka (omezený počet).

Internet

V celém areálu je k dispozici bezplatné Wi-Fi.

Catering

All Inclusive - stravování formou bufetu v hotelové restauraci: snídaně (od 7:30 do 9:00), oběd (od 12:30 do 14:00) a večeře (od 18:30 do 21:00). Bar je otevřen od 11:00 do 22:00. Občerstvení a zákusky, káva, čaj, džusy, nápoje a místní lihoviny jsou k dispozici po celý den.

Sportovní a animační program

Objekt neposkytuje animaci. Vodní sporty na pláži jsou k dispozici za příplatek.

Webové stránky

www.memoryhotel.gr

Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Hotel s vynikající polohou v centru města Hersonissos, které je označováno za jedno z hlavních měst večírků na ostrově. Velmi dobrá volba pro ty, kteří hledají skromný hotel, který je zároveň vynikající základnou pro poznávání ostrova.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.