STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Aventura Park

7/10
7/10

Turecko, Turecká riviéra, Alanya, Okurcalar

Recenze

Erik, pobyt s partnerem/koučervenec 2015

6,6/10
Barbora, pobyt s partnerem/koučervenec 2015

8,2/10

O hotelu

Aventura Park

Neoficiální popis ubytování

Popis

Pěkný pětihvězdičkový hotel s velmi přátelskou atmosférou zaujme nádherným prostředím plný zeleně, jehož dominantou jsou vysoké palmy a krásná zahrada. Vhodné pro rodiny s dětmi. V blízkosti hotelu se nachází velký aquapark. Centrum Alanye dostupné místní dopravou, vzdálenost 30 km. Letiště je vzdáleno 88 km.

PLÁŽ

Soukromá menší písčitá pláž s kamínky a molem. Slunečníky i lehátka (zdarma), osušky za poplatek.

UBYTOVÁNÍ

Standartní pokoje s možností až dvou přistýlek disponují klimatizací, minibarem (denně doplněn), trezorem, telefonem, TV/SAT, koupelnou s vanou/sprchou, fénem, balkonem nebo francouzským oknem.

STRAVOVÁNÍ

ULTRA ALL INCLUSIVE

Snídaně, obědy a večeře formou bohatého bufetu, pozdní snídaně, občerstvení během dne, snack bar, bar u bazénu, káva a pečivo, půlnoční polévka, Lobby bar 24 hodin.

VYBAVENÍ

Vstupní hala s recepcí, wifi na lobby zdarma, hlavní restaurace, několik barů, velkovní bazén, dětský bazén, vnitřní bazén s dětským bazénem, skluzavky, lázně, turecké lázně, sauna, disco, kino, herní místnost, basketbalové hřiště, tenisové hřiště, konferenční místnost.

AKTIVITY

Animační programy pro děti i dospělé, večerní programy, ping-pong, volejbal, basketball, lázeňské centrum, kulečník (za poplatek), tenis (vybavení a osvětlení za poplatek), basketbal, miniklub, potápění a vodní spoty na pláži (za poplatek).

Poloha
Turecká riviéra
Pokoje
STANDARDNÍ POKOJ - dvoulůžkový s přistýlkou - vybavení: lednice, klimatizace, minibar, trezor, vysoušeč vlasů, koupelna se sprchou a WC, koupelna s vanou a WC, balkon, centrální klimatizace, kuchyňka, terasa, telefon, wifi

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.