STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Mitsis Lindos Memories - Erwachsenenhotel ab 16 Jahre

Řecko, Ostrovy, Rhodos, Lindos

Recenze

Pro tento hotel nejsou zatím k dispozici žádné recenze od klientů www.dovolena.cz.

O hotelu

Mitsis Lindos Memories - Erwachsenenhotel ab 16 Jahre

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Resort hostům nabízí celkem 70 pokojů. Je zde úschovna zavazadel, hotelový sejf a směnárna. Přes WiFi (zdarma) se mohou hosté ve společných prostorách připojit k internetu. Na rezervační přepážce vám rádi pomůžeme s výběrem a rezervací výletů Nachází se zde restaurace, jídelna a bar. Je tady supermarket a další obchody. Je tady také hezká zahrada. Je zde TV místnost. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mají k dispozici parkovací místa. Prázdninový areál nabízí vícejazyčný personál, transfer-servis, pokojovou službu a prádelnu.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace, ústřední topení, obývací část, kuchyň a koupelna. K standardnímu zařízení většiny pokojů patří balkón. Většina pokojů má částečný výhled na moře, který navozuje příjemnou atmosféru. Pokoje mají dvoulůžkovou postel nebo kingsize manželskou postel. Je možné rezervovat oddělené ložnice. Je možné požádat o přistýlku. Také je zde sejf, minibar a pracovní stůl. Lednička, mini lednička a varná konvice/kávovar patří také k základnímu vybavení. Hosté mají k dispozici sadu na žehlení. K základnímu vybavení patří připojení k internetu, telefon, televize, DVD přehrávač a WiFi (za poplatek). Hosté mohou využít turn-down service (službu večerní rozestýlky). Pro hosty je na pokoji připravena domácí obuv. V koupelnách je sprchový kout, vana a vířivá vana. K dispozici mají hosté také vysoušeč vlasů, kosmetické zrcátko a župan. V objektu jsou nekuřácké pokoje.

Sport/zábava

Hosté si mohou zaplavat a osvěžit se v bazénu. Hosté mohou odpočívat na slunné terase, kde jsou lehátka a slunečníky. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. Kdo se nechce na dovolené vzdát sportu, ten si může vybrat z nabídky např. jízdu na kole/horském kole. Komplex nabízí sportovně založeným hostům i mnoho indoorové zábavy, například fitness studio, stolní tenis, kulečník a jógu. V resortu je wellness zóna, ve které je spa, kosmetický salon, masáže a omlazující procedury. Prázdninový areál zajišťuje zábavní program pro děti i dospělé. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

Objekt nabízí mnoho typů stravování. Lze si objednat nocleh se snídaní a polopenzi. Podávají se snídaně a večeře. Na přání je možné připravit bezlepková jídla a vegetariánská jídla Komplex nabízí také drobné občerstvení. Resort nabízí nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba

Je možné zaplatit platebními kartami American Express, Visa, Diners Club a MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.