STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

HVD Reina Del Mar

9/10
9/10

Bulharsko, Slunečné Pobřeží a další letoviska jižní riviéry, Obzor

Recenze

Maršálek, pobyt s partnerem/kousrpen 2021

9,3/10

O hotelu

HVD Reina Del Mar

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

V hotelu je úschovna zavazadel, hotelový sejf a bankomat. Přes WiFi (zdarma) se mohou hosté připojit k internetu. Objekt má celou řadu zařízení pro handicapované. Nachází se zde několik stravovacích zařízení, například restaurace, kavárna, bar a plážový bar. Jsou zde i různé obchody. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Nachází se zde také TV místnost a dětská herna. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat bez poplatku na parkovišti. Dále je možné využít vícejazyčný personál, 24 hodinovou bezpečnostní službu, autopůjčovnu, pokojovou službu a prádelnu. Hosté mohou využít za poplatek shuttleservis. Aktivní hosté, kteří se chtějí projet po okolí na kole, si mohou půjčit kolo.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace a koupelna. Hosté si mohou odpočinout na vlastním balkóně nebo na terase. Je možné objednat přistýlku nebo dětskou postýlku. Také je zde sejf a minibar. Ke standardnímu vybavení patří varná konvice/kávovar. Na pokoji je telefon, televize, budík a WiFi (zdarma). Pro hosty je na pokoji připravena domácí obuv. Komfortně vybavené koupelny mají sprchový kout. K dispozici mají hosté také vysoušeč vlasů, kosmetické zrcátko a župan. V koupelnách najdou hosté kosmetické potřeby. Rodiny s dětmi si mohou rezervovat speciální rodinné pokoje.

Sport/zábava

Hosté mají k dispozici 2 vnitřní a 3 venkovní bazény. Pro děti je zde dětský bazén. U bazénu je tobogán, na kterém se zabaví děti i dospělí. Na slunné terase mohou hosté využít připravená lehátka a slunečníky. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. U bazénu je bar s drobným občerstvením. Objekt nabízí pestrý outdoorový sportovní program, který zahrnuje jízdu na kole/horském kole, tenis, volejbal a basketbal. Příznivci vodních sportů mají na výběr z těchto aktivit - jet ski a jízda na banánovém člunu. Také nabídka indoorových sportovních aktivit je bohatá, je zde například fitness studio a gymnastika. Hotel nabízí mnoho wellness programů a služeb, například saunu, parní lázeň a hammam, za příplatek pak kosmetický salon a masáže. Objekt dále nabízí živou hudbu, miniklub a minidiskotéku pro děti. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

Lze objednat all inclusive speciál. Hosté si mohou vybrat, zda budou chtít snídaně, obědy nebo večeře. Na přání je možné připravit dietní jídla a dětská menu Dále je zde možnost speciálních nabídek stravování a drobného občerstvení. Na výběr jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba

Je možné zaplatit platebními kartami American Express, Visa a MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.