STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Asteras

7/10
7/10

Řecko, Ostrovy, Kos, Kardamena

Recenze

Lenka, pobyt s rodinouzáří 2017

6,3/10
Honzačerven 2016

8,5/10
Jiří, pobyt s partnerem/kousrpen 2013

Pobyt pro nenáročné klinty. V hotelu převážně italové, poláci a rusi a hlavně češi. Bylo vidět, že česká CK ubytovává své klienty v horších pokojích, než které jsou k dispozici ostatním národnostem.

5,3/10
Hana, pobyt s přáteličervenec 2013

5,5/10
Václav, pobyt s partnerem/koučervenec 2013

Ne **** (možné před 30 roky), pouze ***

5,1/10
Jirka, pobyt s partnerem/kouzáří 2012

Celkově hodnotím hotel velmi kladně, strava vynikající i když nebyl takový výběr, tak ale vše bylo výborné, zejména řecké speciality. Moře je od hotelu kousek, do 5 min chůze, voda průzračná. Personál hotelu vstřícný, pokoje hotelu nově vybavené a útulné. Hotel je v nádherné zahradě. Asteras bych určitě doporučil a klidně bych se sem znovu vrátil.

8,1/10

O hotelu

Asteras

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Resort nabízí hostům celkem 108 pokojů. Po příjezdu jsou hosté uvítáni na recepci. Je zde restaurace, bar, vícejazyčný personál, autopůjčovna a lékařská služba. Přes WiFi (za poplatek) se mohou hosté připojit k internetu. Jsou zde i různé obchody. Je tady také hezká zahrada. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat bez poplatku na parkovišti. Hosté mohou využít shuttleservis. Aktivní hosté, kteří se chtějí projet po okolí na kole, si mohou půjčit kolo (za poplatek).

Vybavení pokoje

Pokoje mají klimatizaci a koupelnu. Hosté si mohou odpočinout na vlastním balkóně nebo na terase. Je možné rezervovat oddělené ložnice. Také je zde pracovní stůl, a s příplatkem sejf a minibar. K základnímu vybavení patří připojení k internetu, televize a WiFi. V koupelnách je vana. Je zde vysoušeč vlasů. Ke komfortímu vybavení koupelen patří kosmetické potřeby. Rodiny s dětmi si mohou rezervovat speciální rodinné pokoje.

Sport/zábava

Objekt má jeden venkovní a jeden dětský bazén. Odpočívat lze na lehátkách se slunečníky. V baru u bazénu lze koupit osvěžující nápoje. Kdo chce i na dovolené sportovat, ten se může věnovat jízdě na kole/horském kole a volejbalu. Tenis je za poplatek. Pro fanoušky vodních sportů je zde aqua aerobik. Prázdninový areál nabízí celou řadu indoorových sportovních aktivit - fitness studio, stolní tenis a aerobik, za poplatek je kulečník. V nabídce je animační program, diskotéka a noční klub. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.