STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

High Beach Resort & Spa

9/10
9/10

Řecko, Ostrovy, Kréta, Malia

Recenze

Eva, pobyt s rodinoučerven 2019

9,5/10
Kačka, pobyt s partnerem/koučervenec 2018

Krásná dovolená, kterou jsme si moc užili!

8,3/10
Barbora, pobyt s rodinouříjen 2016

Vybírali jsme na internetu - byli jsme kvůli vnoučatům vázáni datem, chtěli jsme Krétu - cestovní kancelář jsme neřešili. Před dvěma lety jsme byli v podobném termínu s jinou CK a byli jsme nadmíru spokojeni s jejich službami. Student Agency při tomto zájezdu byla také perfektní pomocník, poskytla velmi dobré služby. Hotel bych někomu doporučila, někomu zas ne - podle toho, okoho by se jednalo. Ale obecně pro dovolenou např. s dětmi/vnuky v klidnějším období mimo sezónu, byl perfektní. Mália může být ale v hlavní sezóně moc hlučná. My jsme byli všichni velmi spokojeni.

7,8/10
Tomáš, pobyt s rodinouzáří 2016

9,4/10
Jana, pobyt s rodinousrpen 2016

9,8/10
Annasrpen 2016

6,9/10
Jiří, pobyt s rodinoučervenec 2016

8,6/10
David, pobyt s partnerem/kouzáří 2011

9,9/10
Jana, pobyt s rodinoučerven 2013

8,6/10
Eva, pobyt s rodinoukvěten 2013

Informace cestovni kancelare, uvedene v informacnich letacich a knihach v hotelu, byly neaktualni. Vice informaci v ceskem jazyce by bylo lepsi, vzhledem k mnozstvi turistu z Ceske Republiky a faktu, ze ne kazy mluvi anglicky, rusky ci recky. Po prijezdu do hotelu byla v pokoji plisen a vsepritomny smrad, coz by se, u hotelu teto kategorie, stat nemelo. Protekajici toaleta byla opravena az po upozorneni, i kdyz mezitim probehl uklid, opet pokojske by mely upozornit na takovou zavadu. Hotel bych doporucila, ale pouze pro velmi nenarocnou klientelu a rozhodne ne jako 4*, ale jako 3*.

7/10
Lenka, pobyt s rodinouzáří 2011

7,8/10

O hotelu

High Beach Resort & Spa

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Resort pochází z roku 1994. Po příjezdu jsou hosté uvítáni ve vstupní hale s recepcí. Je zde výtah, kterým lze vyjet do většiny poschodí. V objektu je úschovna zavazadel a hotelový sejf. Ve společných prostorách se mohou hosté přes WiFi připojit k internetu (zdarma). Na rezervační přepážce vám rádi pomůžeme s výběrem a rezervací výletů V prázdninovém areálu se nachází restaurace, jídelna a plážový bar. Základní potřeby si mohou hosté koupit v supermarketu. V obchodě se suvenýry si mohou hosté koupit upomínkové předměty. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Nachází se zde také dětská herna a knihovna. Komplex nabízí vícejazyčný personál, službu hlídání dětí, autopůjčovnu, transfer-servis, pokojovou službu, budící službu a prádelnu. Aktivní hosté, kteří se chtějí projet po okolí na kole, si mohou půjčit kolo (za poplatek).

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace, ústřední topení a koupelna. Hosté si mohou odpočinout na vlastním balkóně nebo na terase. Většina pokojů má výhled na moře. Pokoje mají manželskou postel typu queen size a rozkládací pohovku. Je možné rezervovat oddělené ložnice. Za poplatek je možné objednat přistýlku či dětskou postýlku. Je tady také pracovní stůl a (za poplatek) sejf a minibar. Hosté mohou použít ledničku, mini ledničku a varnou konvici/kávovar. Hosté mají k dispozici sadu na žehlení. Zařízení pokoje doplňuje připojení k internetu, telefon, televize a WiFi (za poplatek). Pro hosty je na pokoji připravena domácí obuv. Koupelny mají sprchový kout, vanu a vířivou vanu. K dispozici mají hosté také vysoušeč vlasů, kosmetické zrcátko, župan a telefon. V resortu jsou pokoje pro rodiny a nekuřácké pokoje.

Sport/zábava

Objekt má jeden venkovní a jeden dětský bazén. Hosté mohou odpočívat na slunné terase, kde jsou lehátka a slunečníky. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. Je možné zprostředkovat vodní lyžování, jet ski, jízdu na šlapadlech, jízdu na banánovém člunu a jízdu na kánoi. Prázdninový areál nabízí celou řadu indoorových sportovních aktivit - stolní tenis, kulečník, šipky, jógu a gymnastiku, za poplatek je fitness studio. V komplexu je wellness zóna s různými relaxačními programy. Je zde parní lázeň a za příplatek spa, sauna, hammam, kosmetický salon a masáže. V resortu je animační program a živá hudba, kde se hosté určitě nebudou nudit. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

V objektu jsou na výběr tyto typy stravování - stravování all inclusive a all inclusive speciál. Hosté si mohou vybrat, zda budou chtít snídaně, obědy nebo večeře. Na přání je možné připravit bezlepková jídla, vegetariánská jídla a dětská menu Prázdninový areál nabízí také drobné občerstvení. Komplex nabízí nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba

Je možné zaplatit platebními kartami American Express, Visa, Diners Club a MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.