• Již nejsou povinné COVID certifikáty při vstupu do Chorvatské republiky pro osoby přijíždějící ze zemí EU (povinnost předložit COVID certifikát nadále platí pro cestující vstupující do Chorvatské republiky ze třetích zemí, včetně občanů EU vstupujících do Chorvatské republiky ze třetích zemí).
  • Pro cestující ze zemí EU již nebude nutné vyplňovat formulář Enter Croatia.
Cesta zpět do ČR
  • Návrat z Chorvatska je od 18.3.2022 možný bez jakýchkoliv opatření

Aktuální vstupní podmínky a podmínky pro návrat najdete na webu Ministerstva zahraničních věcí: https://www.mzv.cz/jnp/cz/encyklopedie_statu/evropa/chorvatsko/cestovani/covid_19.html

Hotel Anastasis

Hodnocení: 3/5

Chorvatsko, Makarská riviéra

Pro tento hotel nejsou k dispozici žádné nabídky

Vybrat jiný hotel

Podobné hotely v této lokalitě

Sledujte předpokládaný vývoj cen v následujících měsících

Tento graf ukazuje očekávaný vývoj cen v následujících měsících.

Každý sloupec představuje minimální cenu za osobu v daném měsíci, s možným rozdílem v délce zájezdu.

Vyberte si termín

Neoficiální popis ubytování

Číslo hotelu: 87 605

Poloha

Nově postavený rodinný hotel Anastasis, který je vybaven krytým bazénem, se nachází na klidném místě ve svahu cca 500 m od centra Tučepi a 250 m od pláže - menší úsek cesty na pláž vede přes olivový háj a místní komunikaci (cca 3-5 minut pěšky).  Letovisko Tučepi naleznete 3 km jihovýchodně od města Makarská.  Do Podgory se dají dojít cca 4 km pěšky po pobřežní promenádě.

Vybavení

Hotel disponuje vstupní halou s recepcí aperitiv barem, venkovní terasou s posezením a s grilem, menším internetovým koutkem (2 stolní počítače, play stacion). Parkování je možné v blízkosti ubytování. Pro hosty je připraven vnitřní bazén se sladkou vodou, sauna a posilovna – pro hosty vše zdarma.

Ubytování

Klimatizované dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky jsou vybaveny vlastní koupelnou (sprcha či vana, WC), balkónem nebo terasou. Některé pokoje mají výhled na moře. Pobyt s domácími mazlíčky není povolen.

Strava

Polopenze - snídaně formou bufetu, večeře formou výběru ze 3 menu (polévka, hlavního jídlo, salát, dezerta a nápoj – 2 dcl piva nebo vína nebo nealko)

Služby

Hotel získává své klienty díky úžasné a klidné poloze ve svahu s výhledem na moře. Hosté mohou zdarma využívat krytý bazén, saunu a posilovnu. Další zábavu a nákupní možnosti naleznou v blízkém centru letoviska Tučepi, které je považováno za jedno z nejhezčích a nejoblíbenějších letovisek v Chorvatsku. Relaxovat můžete na rozlehlých plážích s krásně azurově modrou a čistou vodou.  Občerstvení můžete naleznout na pobřežní promenádě. Letovisko nabízí výborné podmínky pro provozování vodních sportů: jachting (marina), vodní lyže, windsurfing, vodní skútry. Z dalších sportů: tenis, plážový volejbal, fotbal, kuželky. Vhodné pro turisty i cyklisty.

Služby za poplatek

Místní pláž se nachází cca 250 m od penzionu.  Menší úsek cesty na pláž vede přes olivový háj a místní komunikaci (cca 3-5 minut pěšky). Tučepi se pyšní krásnou dlouhou pláží z drobných oblázků a písku (tzv. žalo) s pásem borového porostu, která se táhne až k letovisku Podgora. Má pozvolný vstup do moře. Pláž byla vyznamenána tzv. Modrou vlajkou kvality.

Informace o hotelu

  • Vzdálenost od pláže Pláž 200 m
  • Klimatizace Klimatizace ano
  • Vnitřní bazén Vnitřní bazén ano
  • TV TV ano
  • Domácí zvířata povolena Domácí zvířata povolena ano
  • Hotelová restaurace Hotelová restaurace ano

Nenašli jste zájezd, který odpovídá všem vašim očekáváním?

Zavolejte nám nebo spusťte live chat a zařídíme vám báječnou dovolenou, na kterou budete vzpomínat dlouhou dobu.

Jsme k zastižení Po-Pá 7:00-22:00; So-Ne 8:00-22:00.

226 000 250

Počasí

Aktuální počasí

  • Teplota vody 18 °C

Měsíce vhodné na dovolenou v této destinaci

  • Nejlepší
  • Dobrý
  • Mimosezóna
  1. Leden
  2. Únor
  3. Březen
  4. Duben
  5. Květen
  6. Červen
  7. Červenec
  8. Srpen
  9. Září
  10. Říjen
  11. Listopad
  12. Prosinec