STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Sailor´s Beach Club

8/10
8/10

Turecko, Turecká riviéra, Kemer

Recenze

Lenka, pobyt s rodinouříjen 2016

Hotel bych nedoporučila rodinám s dětmi ve věku, kdy si rády hrají s pískem, pláž je oblázková, hůře se vystupuje z vody a je velmi brzy hloubka. Dobré plavání i šnorchlování. Doporučuji říjen, kdy už není tolik lidí a velké vedro.

7/10
Petra, sám/akvěten 2016

7,5/10
Zuzana, pobyt s rodinousrpen 2015

8/10
Magda, pobyt s rodinoučerven 2015

Lepší to být nemohlo!!!! Tento hotel bych doporučila svým nejlepším kamarádům

8,9/10
Martin Petruš, pobyt s rodinousrpen 2014

Velmi solidní hotel pro rodinu s dětmi. Výborný poměr cena/výkon. Ubytování slušné, jídlo super, pláž slabší, pekelný horko 47 °C, děti se vyřádili na tobogánu a skluzavce.

8/10
Petr, pobyt s rodinouzáří 2013

Příjemná odpočinková rodiná dovolená na konci letní sezóny.

7,5/10
Hana, pobyt s partnerem/kouzáří 2011

7,9/10
Jana, pobyt s rodinousrpen 2011

V Turecku jsme byli podruhé, tentokrát v menším hotelu, ale nelitujeme. Hotel je příjemný, vč. personálu, jídla, služeb, vše. Pláž je čistá ale kamenitá, místy až balvanovitá, boty do vody jsme neměli, přístup je přes molo, dá se skákat, voda je zde hned dost hluboká. Na pláži je navezen písek, takže je i hřiště na plážový volejbal, animační programy jsou během dne většinou jen sportovní, večer pro děti minidisko a pak různé. Měli jsme břišní tanečnice, tradiční turecké soubory a taneční skupinu - vč. gymnastů, což bylo fantastické. Animátoři mladí různých národností a snažili se. Některé scénky super, jiné spíš pro děti, na střídačku se soutěžemi. Bylo to fajn. Syn (8) se každý den těšil a říkal že jde na večerníček. Bazény jsou zde dva - malý s tobogany a velký, vč. brouzdaliště. Lehátek a slunečníků dostatek, byli jsme v sezoně a vždy něco zůstalo volné. Personál kmital a pořád se usmívali, to je asi jejich vlastnost. Celkové shrnutí, je to menší rodinný hotel pro kohokoliv :))

7,9/10

O hotelu

Sailor´s Beach Club

Neoficiální popis ubytování

Umístění

Hotel se nachází v malebné vesničce Kris, mezi písečnou a oblázkovou pláží a pohořím Taurus. Do živého centra Kemeru - rušného přímořského letoviska s mnoha restauracemi a obchody je to cca 7 km. Na letiště Antalya cca 65 km.



.
Pláž

Přímo u hotelu se nachází široká oblázková pláž. Lehátka a slunečníky jsou k dispozici zdarma, plážové osušky za poplatek (k dispozici po zaplacení zálohy). Hostům je k dispozici upravené molo.

.
K dispozici pro hosty

Recepce, prostorná vstupní hala, výtahy, hlavní restaurace, 2 restaurace a'la carte (italská a turecká, za příplatek, rezervace nutná předem), 6 barů rozmístěných po celém hotelu, velký bazén nepravidelného tvaru, bazén se 2 skluzavkami (od května do října), dětský bazén a navíc krytý bazén a dětský bazén uvnitř budovy. Za poplatek: lékař, prádelna, fotograf, butiky a obchody se suvenýry, hlídání dětí.

Internet

V pokojích a veřejných prostorách hotelu je k dispozici bezplatné Wi-Fi.

Catering

Ultra All Inclusive - stravování formou bufetu: snídaně (07:00-10:00), pozdní snídaně (10:00-11:00), oběd (12:30-14:30), večeře (19:00-21:00) v hlavní restauraci, noční polévka (23:00-24:00). Během dne navíc široký výběr občerstvení podávaného v prostorách hotelu: káva, zákusky a zmrzlina (11:00-18:00), občerstvení v plážovém baru (12:00-16:00). Místní alkoholické a nealkoholické nápoje ve vybraných barech 24 hod. Za příplatek: některé dovážené nápoje.

Sportovní a animační program

V hotelu probíhá rozsáhlý animační program. Denní zábava v areálu hotelu a večerní představení. Dále stolní tenis, fitness centrum, aerobik, šipky, minifotbal, volejbal, tenisový kurt. Za příplatek: lázeňské centrum, herní centrum, kulečník, vodní sporty. Pro děti je k dispozici miniklub (4-12 let) a dětské hřiště.

.
Webové stránky

www.sailorbeachclub.com

Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Moderní hotel pro náročné klienty, který se vyznačuje vysokým standardem služeb a rozsáhlým sportovním a rekreačním zázemím. Další výhodou je blízkost tyrkysového moře a široké písčito-oblázkové pláže.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.