STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Grecotel Kos Imperial

9/10
9/10

Řecko, Ostrovy, Kos, Psalidi

Recenze

Matyas, pobyt s partnerem/kousrpen 2017

8/10
Bibiana, pobyt s rodinoučervenec 2017

Hotel velmi pěkný, odpovídající našim očekáváním, velmi příjemní lidi i v půjčovně vodních atrakcí, plánujeme se brzo vrátit. Negativní zkušenost: nebyl možný later check out za poplatek, na recepci nas ujištovali, že dostaneme možnost se osprchovat ve SPA nebo jiném prostoru, nakonec velké dohadování, až po vynucení si zavolaní supervizora najednou pokoj byl k dispozici. V 5 hviezdičkovém hotelu očekávám, že se nebudu převlíkat na toaletách- jak nám na recepci doporučili......

8,6/10
Jarda, pobyt s partnerem/koučervenec 2016

Luxusní hotel s personálem, restaurace s lagunou snídaně a večeře příjemný gurmánský zážitek. Obsluha odpovídající 5 hvězdičkovému hotelu. Večerní posezení na terase s výhledem na moře a vodními bazénky doplněná klavírním doprovodem velmi příjemná. Pláž upravená kombinace písek a oblázky, plážové bary a restaurace. Vodní řeka s kruhy pro děti. Večerní animační programy pro děti i dospělé.Krásně udržovaná tropická zahrada.

8,9/10
Vítek, pobyt s partnerem/koučerven 2012

9,7/10

O hotelu

Grecotel Kos Imperial

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Resort hostům nabízí celkem 383 pokojů. Po příjezdu jsou hosté uvítáni ve vstupní hale s recepcí. Hosté dostanou po příjezdu na uvítanou drink. V komplexu je úschovna zavazadel, hotelový sejf a bankomat. Přes WiFi (zdarma) se mohou hosté připojit k internetu. Nachází se zde několik stravovacích zařízení, například restaurace, bar a plážový bar. Základní potřeby si mohou hosté koupit v supermarketu. V obchodě se suvenýry si mohou hosté koupit upomínkové předměty. Je tady také hezká zahrada. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti. Jízdní kola lze nechat v úschovně kol. Objekt nabízí vícejazyčný personál, 24 hodinovou bezpečnostní službu, službu hlídání dětí, autopůjčovnu, lékařskou službu, transfer-servis, pokojovou službu, prádelnu a kadeřnictví. Aktivní hosté, kteří se chtějí projet po okolí na kole, si mohou půjčit kolo. Jsou zde business prostory s faxem, projektorem, flipchartem s fixy a kopírkou. Při organizaci větších akcí je možné využít kongresových služeb.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace, kuchyň a koupelna. Balkón nebo terasa patří k standardnímu vybavení většiny pokojů. Z některých pokojů mají hosté částečný výhled na moře. V pokojích je dvoulůžková postel. Je možné rezervovat i oddělené ložnice. Je možné objednat přistýlku nebo dětskou postýlku. Také je zde sejf a minibar. K dispozici je také mini lednička a varná konvice/kávovar. K základnímu vybavení patří telefon, televize a WiFi (zdarma). Hosté najdou na pokoji domácí obuv. Komfortně vybavené koupelny mají vanu. K dispozici je také vysoušeč vlasů, kosmetické zrcátko, župan a telefon. V koupelnách najdou hosté kosmetické potřeby. V prázdninovém areálu jsou nekuřácké pokoje.

Sport/zábava

Hosté mají k dispozici 2 vnitřní a 3 venkovní bazény. Pro děti je zde dětský bazén. Na terase s lehátky a slunečníky se mohou hosté opalovat a užívat si dovolenou. V baru u bazénu lze koupit osvěžující nápoje. Resort hostům nabízí různé sportovní aktivity, například tenis a hru boccia. Za poplatek je jízda na koni. U externího prodejce je možné objednat jízda na kole/horském kole. Milovníci vodních sportů mají na výběr mnoho aktivit, je zde například šnorchlování, aqua aerobik a aqua fitness. Je možné zprostředkovat vodní lyžování, windsurfing, jet ski, jízdu na motorovém člunu, jízdu na banánovém člunu, jízdu na kánoi, plachtění, jízdu na kajaku a potápění. Hosté mohou sportovat i uvnitř komplexu, je tady fitness studio, stolní tenis, kulečník, šipky, jóga a aerobik. V objektu je wellness zóna, ve které je spa, sauna, parní lázeň, hammam, salon krásy, kosmetický salon, masáže a thalasso procedury. V nabídce je animační program, miniklub a mini diskotéka pro děti. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

V prázdninovém areálu jsou na výběr tyto typy stravování - nocleh se snídaní, polopenze a stravování all inclusive. Podávají se snídaně, obědy a večeře. Na přání je možné připravit bezlepková jídla, vegetariánská jídla a dětská menu Resort nabízí také drobné občerstvení. K dostání jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba

K placení lze v komplexu použít běžné platební karty.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.