Aktuální vstupní podmínky a podmínky pro návrat najdete na webu Ministerstva zahraničních věcí: https://www.mzv.cz/jnp/cz/encyklopedie_statu/evropa/rakousko/cestovani/covid_19.html

Hotel Apartmány Carinthia

Hodnocení: /5

Rakousko, Bad Kleinkirchheim, Bad Kleinkirchheim

Pro tento hotel nejsou k dispozici žádné nabídky

Vybrat jiný hotel

Podobné hotely v této lokalitě

Sledujte předpokládaný vývoj cen v následujících měsících

Vyberte si termín

Neoficiální popis ubytování

Číslo hotelu: 83 057

Poloha

Velmi dobře vybavený apartmánový dům je situován v proslulém horském lázeňském středisku Badkleinkirchheim (čtvrť Zirkitzen), v blízkosti termálních lázní Romerbad i nástupní stanice lanovky Kaiserburgbahn. Zastávka skibusu se nachází v blízkosti domu. Nákupní možnosti a zábavu mají hosté nedaleko ubytování (obchůdky, restaurace, termální lázně, půjčovny lyží a lyžařského vybavení, lyžařské školy, sportoviště). Vzdálenost z Prahy je 550 km. 

Vybavení

Moderní apartmánový dům nabízí ubytování v třípatrové budově s pěkným výhledem na okolní horskou krajinu. Klientům je k dispozici vstupní hala s trezory a úschovnou zavazadel, společenská místnost, sauna, parní lázeň, vířivka, úschovna lyží a lyžařského vybavení a parkoviště. 

Ubytování

Vkusně zařízené, vzdušné apartmány jsou vybaveny sociálním zařízením (sprcha, toaleta, fén), kuchyňským koutem (základní nádobí, vařič, kávovar, chladnička), obývacím pokojem, topením, satelitní TV a některé balkonem. Apartmány s možností ubytování pro 2 osoby mají obývací pokoj s kuchyňským koutem a rozkládacím gaučem, sociální zařízení a balkon. Apartmány pro 3 osoby mají ložnici s manželským lůžkem, obývací pokoj s jídelním koutem a rozkládacím gaučem, kuchyňku, sociální zařízení a balkon. Apartmány pro 4 osoby mají ložnici s manželskou postelí, obývací pokoj s rozkládacím gaučem a jídelním koutem, kuchyňku, sociální zařízení a balkon. Apartmány pro 5 osoby mají dvě ložnice se dvěma lůžky, obývací pokoj s rozkládacím gaučem (pro 1 osobu) a jídelním koutem, kuchyňku, sociální zařízení a balkon. Prostorné apartmány s možností ubytování až pro 6 osob mají  dvě ložnice se dvěma lůžky (každá ložnice se sprchou a toaletou), obývací pokoj s rozkládacím gaučem (pro 2 osoby) a jídelním koutem, kuchyňku a balkon. V apartmánech je povoleno ubytování se psem (na vyžádání, za poplatek). Hosté hradí po příjezdu vratnou kauci a závěrečný úklid. Apartmány jsou nekuřácké. 

Strava

Bez stravy - hosté si mohou vařit ve vlastní, moderně vybavené kuchyňce nebo využít služeb některé z restaurací či pizzerií v okolí. Velmi oblíbená je také ranní donáška pečiva (za poplatek). 

Služby

Nově zrekonstruovaný apartmánový dům si získává své hosty příjemným relaxačním zázemím, dobře vybaveným ubytováním i polohou v blízkosti lanovky. Pro relaxaci je určeno útulné relaxační centrum se saunou, parní lázní, vířivkou a odpočívárnou. Nedaleké termální lázně nabízí množství procedur i relaxaci v některém z vnitřních či venkovních termálních bazénů (teplota vody 36 st.). Milovníci sportu ocení tenisové kurty, minigolf, cyklostezky, běžecké stopy, trasy pro pěší turistiku či nordic walking. 

Služby za poplatek

Ubytování se psem, lázeňská taxa, skipasy, závěrečný úklid. 

Informace o hotelu

  • Vzdálenost od sjezdovky Sjezdovka 0 m
  • TV TV ano
  • Lednička Lednička ano
  • Bar Bar ano
  • Hotelová restaurace Hotelová restaurace ano
  • Půjčovna lyží Půjčovna lyží ano
  • Wifi zdarma Wifi zdarma ano

Nenašli jste zájezd, který odpovídá všem vašim očekáváním?

Zavolejte nám nebo spusťte live chat a zařídíme vám báječnou dovolenou, na kterou budete vzpomínat dlouhou dobu.

Jsme k zastižení Po-Pá 7:00-22:00; So-Ne 8:00-22:00.

226 000 250

Počasí

Aktuální počasí

  • Teplota 17 °C v noci 5 °C

  • Teplota vody 18 °C

Předpověď na další dny

  • Zítra 14 °C v noci 7 °C

  • Středa 13 °C v noci 2 °C

  • Čtvrtek 15 °C v noci 2 °C

Měsíce vhodné na dovolenou v této destinaci

  • Nejlepší
  • Dobrý
  • Mimosezóna
  1. Leden
  2. Únor
  3. Březen
  4. Duben
  5. Květen
  6. Červen
  7. Červenec
  8. Srpen
  9. Září
  10. Říjen
  11. Listopad
  12. Prosinec