STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Aquila Rithymna Beach

Řecko, Ostrovy, Kréta

Recenze

Pro tento hotel nejsou zatím k dispozici žádné recenze od klientů www.dovolena.cz.

O hotelu

Aquila Rithymna Beach

Neoficiální popis ubytování

Středisko
Adelianos Kambos Rethymno
Poloha
Hotelový komplex leží na 14 km dlouhé pláži Rethymno, cca 7 km od centra Rethymna a cca 78 km od letiště v Heraklionu. Autobusová zastávka je hned u hotelu. Lékařská ordinace a klinika je vzdálená cca 200 m od hotelu.
Pláž
Dlouhá písečná pláž s pozvolným vstupem do moře se nachází hned u hotelu. Pláž byla oceněna certifikátem Modrá vlajka. Slunečníky, lehátka a osušky na pláži zdarma. Část pláže je soukromá, kde si klienti mohou lehátka rezervovat, za poplatek. Na pláži mohou být oblázky, mořské dno může být místy kamenité - doporučujeme obuv do vody.
Vybavení
Vstupní hala s recepcí, WiFi v celém areálu hotelu zdarma, hlavní restaurace a další tři restaurace, taverna, lobby bar, bar u bazénu a na pláži, 3 bazény (jeden se slanou vodou), bazén pro děti, dětské brouzdaliště, osušky, lehátka a slunečníky u bazénů zdarma, čistírna, klenotnictví, obchod se suvenýry, minimarket, kadeřnictví, butik s oblečením, lékařská pohotovost; za poplatek: internetový koutek, hlídání dětí v Creche Clubu (8 měsíců - 3 roky - symbolické náklady), hlídání dětí na pokoji.
Ubytování
Standardní dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky jsou vybaveny vlastním příslušenstvím (koupelna, fén, WC, župan, pantofle), klimatizací, SAT/TV, sejfem, telefonem, minibarem, setem pro přípravu kávy/čaje, balkonem nebo terasou. Za příplatek rodinné pokoje nebo pokoje s výhledem na moře.
Stravování
Premium all inclusive zahrnuje brzkou a pozdní snídani, snídani (7:15 - 10:00), obědy (12:30 - 14:30) a večeře (18:30 - 21:30) formou bufetu, občerstvení během dne, zmrzlinu, odpolední kávu, čaj, zákusky, večerní občerstvení (23:00 - 24:00), místní a vybrané značkové alkoholické a nealkoholické nápoje v místech a časech určených hotelem (10:00 - 24:00), 1 x pobyt zdarma večeře v a la carte restauraci (Taverna Mournies), dress code.
Sport a zábava
4 tenisové kurty (včetně vybavení - půjčení vybavení za poplatek cca 6€/den a osvětlení), fitness, dětský klub Aquila Rithymna Beach (pro děti od 8 měsíců a až do 17 let, zahrnuje několik klubů pro různé věkové kategorie, klub Crèche Club - nové zařízení pro kojence od 8 měsíců do 3 let; klub „Kri Kri“- připomíná pestrobarevnou pohádkovou vesnici s amfiteátrem, ateliérem, dětskými hřišti, dílnami a celodenním občerstvením; Club 4U - pro děti věku 13-17 let, kde se koná řada aktivit a exkurzí podle věkových skupin teenagerů), animátorská show pro děti i dospělé, živá muzika, lekce řeckého tance, plážový volejbal, stolní tenis, lukostřelba, minifotbal, basket, 1x týdně kurz vaření řecké kuchyně a degustace vín, lekce potápění pro začátečníky 1x za pobyt zdarma (15 minut cvičný ponor v bazénu, nutné objednání předem) pořádané hotelem; za poplatek: SPA a wellness služby (masáže, sauna (zdarma, nutné objednat předem), vnitřní bazén), vodní sporty na pláži, potápěčské centrum.
Cena zahrnuje
* leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a poplatků * transfery v destinaci * 7/10/11/14 noclehů - dle smlouvy o zájezdu * stravování v rozsahu uvedeném u ubytovacího objektu * služby delegáta * pojištění dle zák. č. 159/99 Sb.

Cena nezahrnuje pobytovou taxu (platba v hotovosti na recepci ubytovacího zařízení při příjezdu, výše taxy dle kategorie hotelu: 1-2* 0,50 EUR/noc, 3* 1,50 EUR/noc, 4* 7 EUR/noc, 5* 10 EUR/noc, apartmány 1 EUR/noc. Upozorňujeme, že výše taxy může být úpravou místní vyhlášky i v průběhu sezóny kdykoliv změněna, aktuální informace budou k dispozici vždy po příjezdu do ubytovacího zařízení.
Informace



Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.