STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Melia Marina Varadero

Kuba, Varadero

Recenze

Pro tento hotel nejsou zatím k dispozici žádné recenze od klientů www.dovolena.cz.

O hotelu

Melia Marina Varadero

Neoficiální popis ubytování

Umístění

Hotel se nachází na malebném místě na břehu přístavu Varadero, na samém konci poloostrova Hicacos. Do centra letoviska je to přibližně 14 km - po letovisku a poloostrově jezdí turistický autobus (za poplatek). Na letiště Varadero cca 40 km.

.

Pláž

K bílé karibské pláži cca 200 m (přechod po lávce přes ulici). Lehátka, slunečníky a osušky na pláži - zdarma.

.

K dispozici pro hosty

Tento hotel byl postaven v roce 2013.

Recepce, vstupní hala, výtahy, 5 restaurací, 9 barů (včetně snack baru u bazénu a snack baru na pláži), tropická zahrada, sluneční terasy s lehátky a slunečníky, 5 bazénů (včetně 2 dětských a 1 brouzdaliště, v bazénech sladká voda), vířivka, balijská lůžka, miniklub a dětské hřiště, hlídání dětí (za poplatek), salon krásy, nákupní pasáž, konferenční místnosti, směnárna.

Internet

Wi-Fi a internetové stanice - za poplatek (cca 10 CUC/hodina).

.

Catering

All Inclusive: snídaně (07:30-10:30) a večeře (18:30-22:00) formou bufetu podávané v hlavní restauraci, oběd a'la carte v plážovém baru (11:00-16:00), 4 restaurace a'la carte (nutná předchozí rezervace), občerstvení a místní alkoholické a nealkoholické nápoje podávané 24 hodin denně v barech určených hotelem.

Sportovní a animační program

Zdarma: wellness (sauna, kardio zařízení, běžecké pásy, stacionární kola), plážový volejbal, aerobik, tenisové kurty, lekce potápění. Za poplatek: hotelové lázně (kosmetické a tělové procedury, masáže), vodní sporty na pláži.

.

Webové stránky

www.melia.com

Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Nejnovější hotel v celém Varaderu s charakteristickou značkou Melia. Luxusní pokoje, rozsáhlá infrastruktura, chutné jídlo a prvotřídní služby, rajská pláž a teplý oceán - ideální místo pro dovolenou.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.