STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Afandou Beach

6/10
6/10

Řecko, Ostrovy, Rhodos, Afandou

Recenze

Anna, pobyt s rodinoučervenec 2021

PAVOUCI VŠUDE

2/10
A., pobyt s partnerem/kouzáří 2018

6,6/10
Renata, pobyt s rodinouzáří 2016

7,8/10
Adam, pobyt s partnerem/kousrpen 2012

4,9/10
Petra, pobyt s rodinoučervenec 2013

Za ty peníze přes německou CK to byla velmi hezká dovolená.Hotel poskytuje dobré služby.Doporučuji projet ostrov k jižnímu cípu, kde je nadherná km dlouhá pláž úplně bez lidí a nádherné vlny, které u pláže u hotelu neuvidíte.Rhodos a Lindos doporučuji navštívit.Pokud nechcete draze platit za slunečník a lehátka na pláži, tak si přbalte slunečník s sebou, nebo možnost zakoupení v hotelovém krámku asi kolem 8-10eur.

6,1/10
Renata, pobyt s partnerem/kousrpen 2012

Hotel ani nezklamal, ale ani nijak neokouzlil. Bylo pár věcí které nám opravdu vadili. Například přístup recepčních, jejich neochota. Dál starší pán co obsluhoval na baur nebyl zrovna dvakrát milý. Jeden večer jsme poseděli dýl a přišel nás "vyhodit" z terasy, kde se sedělo. To mi přišlo trochu nevhodné. Na hotelu je malý krámek, který jsme využívali a byl naprosto dostačující. Obsluha na restauraci a pool baru byla skvělá, hodně českých studentek. Věc, která nám opravdu vadila byla, že v prvním patře, kde jsme bydleli šlo slyšet naprosto všechno, každý pohyb, slovo cokoli. Doporučuji vyšší patro. Spoj do věštích měst bez problému, půjčení auta proběhlo taky bez problému, což vřele doporučujeme. Pláž neni příliš daleko od hotelu, ale za dvě lehátka a jeden slunečník je poplatek 8 €, to mi přijde dost. Moře bylo skvlé, bazén taky dostačující.

5,9/10
Roman Salač, pobyt s rodinousrpen 2012

7,4/10
Ája, pobyt s rodinoučervenec 2012

Pěkný klidný hotel s chutnou stravou a příjemným personálem

7,5/10
Lukáš, pobyt s partnerem/koučervenec 2012

4,1/10
Michaela, pobyt s rodinoučervenec 2012

Opravdu hotel nedoporučuji!!! Dovolenou nám znepříjemnilo jídlo z hotelu, které opravdu neopovídalo ceně za zájezd. Malý výběr, sladké téměř žádné (občas zmrzlina, želé v kelímku), ovoce minimálně, něco bylo nemastné neslané, něco přesolené a polévka pálivá. Jídlo bylo pro děti nevhodné!!! Jinak jediná "zábava" je řecký večer: živá hudba, tance a pití za peníze ( i když jsme měli all inclusive). Malá vana na pokoji s plísní, jeden a půl lůžka plus přistýlka na které se nedá spát, občas nešla karta a voda tekla někdy malým proudem, jednu chvíli netekla i vůbec. Hotel je odlehlý, do města je to 15 minut. Pláž je ale úžasná, krásné moře, lehátka a slunečník jsou za 8 euro. Přeji pevné nervy s tímto hotelem, každý z ubytovaných si stěžoval.

4,3/10
petr, pobyt s rodinouzáří 2011

Hledáte-li klidnější místo vyberte si tento hotel.Není zde žádný ruch města a není zde slyšet žádnouu discotéku.Doporučím i starším.Ti co chtějí více zábavy ať si najdou hotel v Kolompii,kde to trochu žije.Dopravní spojení je v blízkém okolí hotelu.

6,1/10
Roman, pobyt s rodinousrpen 2011

Velmi dobrý dovolená, všd v pořádku, žádné problémy. Krásně čisté moře.

7,2/10

O hotelu

Afandou Beach

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Do většiny poschodí lze dojet výtahem. Hotel je hezky zařízen a nabízí mnoho různých služeb, které hostům zpříjemní pobyt. Je tady například restaurace, bar, TV místnost, lékařská služba a budící služba. Ve společných prostorách se mohou hosté přes WiFi připojit k internetu. Základní potřeby si mohou hosté koupit v supermarketu. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti. Je možné si půjčit kolo v půjčovně a projet se po okolí.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace a koupelna. K základnímu vybavení většiny pokojů patří i balkón, na kterém je možné odpočívat. Mnoho pokojů má výhled na moře, který vytváří příjemnou atmosféru. Pokoje jsou hezky zařízené, je zde pohodlná dvoulůžková postel. Pro děti jsou k dispozici dětské postýlky. Je tady sejf. Ke standardnímu vybavení patří lednička. Na pokoji je připojení k internetu, telefon, televize a WiFi (zdarma). Koupelny mají sprchový kout a vanu. Je zde vysoušeč vlasů.

Sport/zábava

Objekt má jeden venkovní a jeden dětský bazén. Na slunné terase mohou hosté využít připravená lehátka a slunečníky. U bazénu je bar s drobným občerstvením. Z velké nabídky různých aktivit si zde hosté mohou vybrat například jízdu na kole/horském kole, tenis, volejbal, golf, stolní tenis a masáže a za poplatek kulečník. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

V objektu jsou na výběr tyto typy stravování - polopenze a stravování all inclusive. Hosté si mohou vybrat, zda budou chtít snídaně, obědy nebo večeře. Hotel nabízí také drobné občerstvení. K dostání jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.