STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Cleopatra Luxury Resort Sharm El Sheikh

Egypt, Sharm El Sheikh a Dahab, Nabq

Recenze

Pro tento hotel nejsou zatím k dispozici žádné recenze od klientů www.dovolena.cz.

O hotelu

Cleopatra Luxury Resort Sharm El Sheikh

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Hosté mají celkově k dispozici 324 pokojů. Po příjezdu jsou hosté uvítáni ve vstupní hale s recepcí. Do většiny poschodí lze vyjet výtahem. V resortu je úschovna zavazadel, hotelový sejf, směnárna a bankomat. Přes WiFi (zdarma) se mohou hosté ve společných prostorách připojit k internetu. Na rezervační přepážce vám rádi pomůžeme s výběrem a rezervací výletů Nachází se zde několik stravovacích zařízení, například restaurace, bar, hospoda a plážový bar. Je tady obchod se suvenýry a další obchody. Je tady také hezká zahrada. Je zde dětská herna. Dále je možné využít službu hlídání dětí, autopůjčovnu, lékařskou službu, transfer-servis, pokojovou službu a prádelnu. Hosté mohou využít za poplatek shuttleservis. Při řešení obchodních záležitostí mohou hosté využívat služeb business centra, které nabízí fax.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace a koupelna. Hosté si mohou odpočinout na vlastním balkóně nebo na terase. Většina pokojů má částečný výhled na moře, který navozuje příjemnou atmosféru. Pokoje mají dvoulůžkovou postel, queen size manželskou postel nebo rozkládací pohovku. Na přání je možné nechat přistavit dětskou postýlku. Také je zde sejf, minibar a pracovní stůl. K dispozici je také lednička a varná konvice/kávovar. Na pokoji je připojení k internetu, telefon a televize. Hosté mohou využít turn-down service (službu večerní rozestýlky). Pro hosty je na pokoji připravena domácí obuv. V koupelnách je sprchový kout a bidet. K dispozici mají hosté také vysoušeč vlasů a kosmetické zrcátko. Ke komfortímu vybavení koupelen patří kosmetické potřeby. Je možné rezervovat koupelnu s bezbariérovým přístupem. Rodiny s dětmi si mohou rezervovat speciální rodinné pokoje.

Sport/zábava

Prázdninový areál má jeden venkovní a jeden dětský bazén. Hosté mohou odpočívat na terase. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. Pro milovníky pohybu jsou zde na výběr různé sportovní aktivity - tenis, plážový volejbal a golf. Hosté si mohou vyzkoušet aqua aerobik a za poplatek potápění. Objekt nabízí celou řadu indoorových sportovních aktivit - fitness studio, stolní tenis, šipky a jógu, za poplatek je kulečník. V komplexu je wellness zóna s různými relaxačními programy. Je zde ájurvéda a za příplatek spa, sauna, parní lázeň, hammam, kosmetický salon a masáže. Objekt dále nabízí živou hudbu, diskotéku, miniklub a minidiskotéku pro děti. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

V resortu jsou na výběr tyto typy stravování - plná penze a stravování all inclusive. Podávají se snídaně, obědy a večeře. Na přání je možné připravit bezlepková jídla a dětská menu Prázdninový areál nabízí také drobné občerstvení. K dostání jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba

Je možné zaplatit platebními kartami Visa a MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.