STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Venus Beach

7/10
7/10

Recenze

Markéta, pobyt s rodinoučervenec 2016

Hezká pohodová dovolená

6,6/10
JAROMÍR, pobyt s partnerem/kouzáří 2015

Přestože se ze sousedního pozemku v noci ozýval kohout a u vedle stojícího supermarketu hučela klimatizace se nám dovolená líbila a klidně bychom ji tady někdy zopakovali. Velice kladně hodnotíme jednání a přístup delegátky Oxany.

8/10
Olga, pobyt s rodinouzáří 2015

5/10

O hotelu

Venus Beach

Neoficiální popis ubytování

Rychlý přehled
výborný poměr ceny a kvality
dobrá vybavenost a úroveň služeb
stravování přímo v hotelu
snadná dostupnost zajímavých míst
Stručná poloha
přímo u oblázkově-písečné pláže
letovisko Gerani a Platanias 1.5 km
nákupní možnosti v blízkém okolí
město Chania a letiště 22 km
Poloha
příjemný hotel rodinného typu se pyšní výtečnou polohou v klidnější části mezi oblíbenými letovisky Gerani a Platanias (cca 1.5 km). Areál leží přímo u hezké písečně-oblázkové pláže s pozvolným vstupem do moře. Nejbližší nákupní možnosti se skýtají již v bezprostřední blízkosti hotelu, rovněž tak zastávka místní dopravy, kterou se lze snadno dopravit do okolních zajímavých míst. Město Chania a mezinárodní letiště jsou vzdáleny cca 22 km (doba transferu cca 30 min).
Pojmenování upoutávky 1
Pláž.
Popis upoutávky 1
Pohled na přilehlou pláž.
Vybavení hotelu
areál tvoří dvě 2podlažní budovy vsazené do udržované zahrady s bazénem a sluneční terasou v centrální části. Uvítá Vás recepce (WiFi připojení ve společných prostorách zdarma) s TV salónkem a vnitřním barem, stravování a příjemné posezení obstarává hlavní restaurace a venkovní snack pool bar. Venkovní část Vám nabídne hlavní bazén, dětský bazén a sluneční terasu s lehátky a slunečníky (zdarma, na pláži za poplatek). K aktivnímu odpočinku lze využít kulečník, air-fotbal, nabídku středisek vodních sportů, pronájem kol aj. U areálu je soukromé parkoviště vyhrazené pro hotelové hosty.
Vybavení pokoje
hotelové pokoje jsou vkusně a účelně zařízené, mají sociální zařízení se sprchou nebo vanou, telefon, rádio, minilednici, klimatizaci a trezor (za poplatek), balkón nebo terasu (směr na moře na vyžádání-příplatek).
Pojmenování zařízení 1
Pokoj pro 2 osoby s možností 1 přistýlky.
Popis zařízení 1
Pokoje mají sociální zařízení se sprchou nebo vanou, telefon, rádio, minilednici, klimatizaci a trezor (za poplatek), balkón nebo terasu (směr na moře na vyžádání-příplatek).
Stravování
polopenze-formou bohatého bufetu.
Náš názor
rodinný hotel se skvělou řeckou rodinnou atmosférou umocněnou polohou přímo u hezké pláže. Oceňujeme jak kvalitní stravování přímo v areálu, tak i snadnou dostupnost blízkých či vzdálenějších zajímavostí.
Odkaz na www
https://venusbeach.gr/
Www odkaz popis 1
www.venusbeach.gr
Povinné příplatké letecké dopravy
pobytová taxa - hradí se v místě ubytování: cena za pokoj/noc studia apartmány všech kategorií a 1-2* hotely 0,50 Eur, 3* hotely 1,50 Eur, 4* hotely 3 Eur, 5* hotely 4 Eur.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.