STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Aurora

Chorvatsko, Střední Dalmácie, Podgora

Recenze

Pro tento hotel nejsou zatím k dispozici žádné recenze od klientů www.dovolena.cz.

O hotelu

Aurora

Neoficiální popis ubytování

Popis letoviska
Podgora je překrásné městečko s přístavem, které leží 7 km jižně pod Makarskou, na úpatí pohoří Biokovo, v oblasti porostlé olivovými háji, borovicemi a jinou středomořskou flórou. Nabízí jedinečnou možnost k odpočinku na dlouhých plážích z jemných oblázků, s pozvolným vstupem do moře či v romantických kavárnách lemujících promenádu.
Popis hotelu
Hotel Aurora je velmi oblíbený a vyhledávaný hotel, který se nachází v klidné části Podgory na pěší zóně u centra letoviska. U hotelu je krásná oblázková pláž s pozvolným vstupem do moře. Hotel má nově rekonstruované pokoje, jídelnu i recepci. Hotel disponuje recepcí s trezorem, lobby, třemi výtahy, barem u bazénu a aperitiv barem, klimatizovanou hotelovou restaurací, terasou, internetem v celém hotelu, vnitřním bazénem (v letní sezoně uzavřen), venkovním bazénem s lehátky a slunečníky (omezený počet, za poplatek přibližně 4 eur). Za poplatek sauna a masáže. Hotel má k dispozici výtah, kterým se sjede přímo na pláž. Parkování za poplatek (omezený počet parkovacích míst).
Pláž
Krásná oblázková pláž přímo u hotelu.
Strava
Polopenze formou švédských stolů.
Typ ubytování
Klimatizované dvoulůžkové pokoje s vlastním příslušenstvím, balkon, telefon, SAT/ TV. Některé pokoje na mořskou stranu mají možnost přistýlky. Možnost dvou dětí do 5,99 let se 2 dospělými na pokoji s jednou přistýlkou (jedno dítě na přistýlce, druhé dítě bez lůžka). K dispozici také jednolůžkové pokoje bez balkonu na parkovou stranu.
Cena zahrnuje
ubytování s polopenzí
Povinný poplatek
pobytová taxa
Fakultativní poplatek
parkování centrální parkoviště 8 EUR / den, před hotelem 15 EUR / den

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.