STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

King Evelthon Beach Hotel and Resort

Kypr, Jižní Kypr, Paphos

Recenze

Pro tento hotel nejsou zatím k dispozici žádné recenze od klientů www.dovolena.cz.

O hotelu

King Evelthon Beach Hotel and Resort

Neoficiální popis ubytování

Cena zahrnuje
letenku Praha - Larnaka - Praha včetně poplatků spojených s leteckou dopravou, transfery v místě pobytu, 7x, 10x nebo 11x ubytování, stravování dle ceníku, služby zástupce TRAVEL FAMILY (Viamare, CK, CK)
Volitelné doplatky
cestovní pojištění vč. storna: od 40 Kč/osoba/den
dítě do 2 let (0 - 1,99): 500 Kč, bez nároku na místo v letadle a služby
Ceny jsou kalkulovány k datu
k 20.09.2019
Proč právě sem
Moderní hotelový komplexVodní park pro dětiVýborná kuchyně, pestrá nabídka jídel
Poloha
Hotel se nachází v klidném prostředí v oblasti zvané Chloraka, od Paphosu směrem na Coral Bay. Nejbližší obchody a taverna jsou vzdáleny cca 600 m. Zdejší prostředí si často vybírají zamilované páry pro pořádání zahradních svatebních obřadů.Hotelový areál je známý též svými vodními radovánkami pro děti - moderním vodním parkem se skluzavkami a tobogány. Magický kontrast tvoří zářivě bílá barva komplexu, světle modrá barva v bazénech a tmavší modř v moři.
Ubytování
Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou s vanou a sprchou, WC, klimatizací, fénem, TV se satelitním příjem a hudebními kanály, telefonem, minibarem, trezorem, rychlovarnou konvicí, pravidelné doplňování sáčků s kávou/čajem, balkónem s výhledem do vnitrozemí, hory. Boční výhled na moře je za příplatek. Některé pokoje mohou být propojené (na vyžádání). Chladnička za poplatek (cca 3€/den). Dětská postýlka zdarma.
Stravování
Formou premium all inclusive Premium all inclusive zahrnuje:
O přesném rozsahu stravy, časů a služeb all inclusive jsou klienti informováni po příjezdu do hotelu Snídaně (07:00-10:00), obědy (12:30-14:30), večeře (18:30-21:30). Během obědů a večeří neomezená konzumace místního vína, točeného piva, nealko nápojů, vody. Lehké občerstvení ve formě snacků (10:30-12:00, 14:30-17:00, 22:00-24:00) Neomezenou konzumaci od 10:00-24:00 hodin - místní alkoholické i nealkoholické nápoje, brandy, likéry Sportovní aktivity: fitcentum, stolní tenis, tenis (osvětlení během dne)Wi-Fi zdarma v lobby a na pokojích
Pláž
Koupání je možné ve skalnaté zátoce s menší oblázkovou pláží (na ni se sestupuje po několika schodech) u hotelu Akti Beach, cca 100 m

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.