STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Golf Beach Resort

9/10
9/10

Egypt, Sharm El Sheikh a Dahab, Sharks Bay

Recenze

Jirka, pobyt s partnerem/koučerven 2019

8,5/10

O hotelu

Golf Beach Resort

Neoficiální popis ubytování

Umístění

Elegantní, komfortní hotel zrekonstruovaný v roce 2010 se nachází na útesu s přímým přístupem k moři. Nachází se asi 5 km od letiště a asi 7 km od centra zálivu Naama.

Pláž

Hotel má soukromou písčito-oblázkovou pláž a mola na opalování. Slunečníky, lehátka, matrace a plážové osušky - zdarma. Korálový útes při vstupu do moře (doporučujeme ochrannou obuv).

.
K dispozici pro hosty

Hotel se nachází na rozsáhlém pozemku o rozloze přibližně 30 000 m2. Recepce s nepřetržitým provozem, 24hodinová pokojová služba, výtah, bankomat, obchody se suvenýry. K dispozici je 14 restaurací a barů (včetně Les Palmiers - hlavní restaurace, Sundowner (na pláži) a 5 a'la carte (za poplatek) - Manadrin (čínská), Mikado (japonská), Zaman (libanonská), Jolie Bistro (s americkým občerstvením), Dolphin (s mořskými plody) a několik barů: BBQ u bazénu, Sundowner na pláži, lobby bar, Treasure bar a shisha bar (za poplatek). Kromě toho je hotel známý svým krásně upraveným areálem kolem 3 bazénů nepravidelného tvaru (dva z nich jsou v zimní sezóně vyhřívané). Jsou zde vodopády, jeskyně, laguny, líná řeka a vířivka, 2 dětská brouzdaliště, 2 tobogány (pravidelně zavřené).

Internet

WiFi za příplatek ve veřejných prostorách.

Catering

All inclusive zahrnuje: časné snídaně (06:00-07:00), snídaně (07:00-10:30), obědy (12:30-15:00), večeře (19:00-21:00), pozdní večeře (22:30-23:30) formou bufetu v hlavní restauraci Les Palmiers. Kromě toho jsou k dispozici obědy v restauraci/baru Sundowner na pláži a v bistru Jolie (jednou týdně). Návštěva restaurace a la carte (Jolie Bistro) jednou týdně (po předchozí rezervaci a vyzvednutí voucherů na recepci). Několikrát týdně tematické večery, večeře s ukázkami vaření a živou hudbou. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje (11:00-odpoledne v baru u bazénu, 11:00-00:00 v baru La Luna na diskotéce, 20:00-23:00 v lobby baru) a občerstvení (12:00-14:30, 14:30-16:00) a zmrzlina (11:00-12:00 a 15:30-16:30) k dispozici v určených hotelových barech. All inclusive nezahrnuje: importované nápoje a čerstvě vymačkané džusy. V restauraci jsou k dispozici dětské židličky. Hotel si vyhrazuje právo na změnu rozsahu služeb zahrnutých do formule all inclusive (např. časy podávání).

Sportovní a animační program

Rozsáhlé rekreační a sportovní zázemí: rozsáhlý animační program vedený mezinárodním týmem, volejbal ve vodě, fotbalové hřiště, šipky, posilovna, 4 tenisové kurty (osvětlené), 18jamkové golfové hřiště, kulečník, stolní tenis, lázeňské centrum (sauna, masáže, vířivka), salon krásy, potápěčské centrum, posilovna (za poplatek) a diskotéka (pravidelně zavřeno). Pro nejmenší má hotel připraveny: celodenní animace, představení, hry, dětské hřiště, miniklub (4-12 let) a líná řeka, 2 brouzdaliště, 2 skluzavky (pravidelně zavřeno), hlídání dětí (placené).

.
Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Exkluzivní hotel je proslulý vysokou kvalitou svých služeb. Nachází se v rozlehlé zahradě přímo u moře - je ideálním místem pro ty, kteří hledají klid a odpočinek v pohodlí.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.