STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Hotel Mirage

8/10
8/10

Bulharsko, Slunečné Pobřeží a další letoviska jižní riviéry, Primorsko

Recenze

Petr, pobyt s rodinoučerven 2019

8,3/10
Jitka, pobyt s rodinouzáří 2015

6,1/10
Frue, pobyt s partnerem/kousrpen 2015

7,8/10
Adriana, pobyt s partnerem/kousrpen 2015

Krásná dovolená

9,8/10
Danka, pobyt s rodinoučervenec 2015

Příjemná dovolená, kterou jsme si jako pohodová rodinka nenechali ničím zkazit a radši jsme se všemu zasmáli. Lidé byli milí a přátelští.Moře a okolí moc pěkné. Pokud sem příští rok závítáme, tak již vyzbrojeni úklidovými a mycími prostředky....

6,3/10
Petr, pobyt s rodinoučervenec 2015

Celkově jsem byl s dovolenou velmi spokojen. Služby CK na vysoké ůrovni, po dobu cesty tam i zpět vše klapalo jak si člověk představuje. Všude na Vás čekají, dovezou a zavedou skoro až do pokoje:-) Jde o relativně levnou dovolenou s písčitou pláží, teplou vodou v moři a přijemným hotelem. Tuto možnost já i má rodina můžeme jen doporučit.

8,4/10
Honza, pobyt s partnerem/kousrpen 2014

7,7/10
Hanka, pobyt s rodinousrpen 2014

6,5/10
Václav, pobyt s rodinoučervenec 2014

Byli jsme příjemně překvapeni

10/10

O hotelu

Hotel Mirage

Neoficiální popis ubytování

Poloha
Hotel s bazénem se nachází v oblíbeném letovisku Primorsko. Od severní písečné pláže je vzdálen cca 100 m, od centa města cca 250 m.
Pláž
Vzdálenost od severní pláže cca 100 m. Písečná s pozvolným vstupem do moře, lehátka a slunečníky za poplatek, vodní sporty za poplatek.
Ubytovaní
Dvoulůžkové pokoje, některé s možností jedné až dvou přistýlek, třílůžkové pokoje. Vlastní sociální zařízení, klimatizace, Wi-Fi připojení zdarma, TV, malá lednice a balkon. Dětská postýlka zdarma na vyžádání. Vysoušeč vlasů k zapůjčení na recepci hotelu.
Vybavení hotelu
Recepce, restaurace, venkovní bazén s dětskou částí, bar u bazénu, dětský koutek, Wi-Fi připojení v celém hotelovém areálu.
Stravování
SNÍDANĚ servírovanou formou včetně nápojů: káva (espresso, americano), airan, mléko, džus, voda.
Sport a zábava
V letovisku se nachází aquapark, tenisové kurty, půjčovna kol, letní kino, sportovní hřiště s venkovním fitnessem u školy, dětské hřiště, lunapark, vyhlídková terasa a spousta atrakcí, zábavy a vyžití pro dospělé i děti. V sezóně je možno využit turistický vláček jezdící do Kitenu nebo k rezidenci Perla (v provozu po 20.6.). Na jižní pláži tobogán. Vřele doporučujeme procházku po příjemné promenádě, která spojuje severní pláž s přístavem u pláže jižní. Na velké kameny podél promenády postupně najdete namalované portréty mnoha světových osobností. Informační hodiny delegáta CK CK 5x v týdnu přímo v hotelovém domě, kdy se můžete blíže seznámit s pobytovým místem, poskytovanými službami a možnostmi fakultativních výletů.
GPS souřadnice ubytování
42.2710903 27.7540878
Transfer
Předpokládaný transfer z letiště Burgas do ubytovací kapacity je cca 60 min.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.