Aktuální vstupní podmínky a podmínky pro návrat najdete na webu Ministerstva zahraničních věcí: https://www.mzv.cz/jnp/cz/encyklopedie_statu/evropa/rakousko/cestovani/covid_19.html

Hotel Kaprun 3

Hodnocení: /5

Rakousko, Kaprun / Zell am See

Pro tento hotel nejsou k dispozici žádné nabídky

Vybrat jiný hotel

Podobné hotely v této lokalitě

Sledujte předpokládaný vývoj cen v následujících měsících

Tento graf ukazuje očekávaný vývoj cen v následujících měsících.

Každý sloupec představuje minimální cenu za osobu v daném měsíci, s možným rozdílem v délce zájezdu.

Vyberte si termín

Neoficiální popis ubytování

Číslo hotelu: 1 860

Poloha

Příjemný stylový apartmánový dům je situován na klidném místě jen 400 m od centra známého střediska Kaprun, 9 km od krásného jezera Zeller See a 11 km od oblasti Zell am See - Schmittenhöhe. Zastávka ski busu se nachází jen několik metrů od ubytování. Nákupní možnosti a zábavu mají hosté v bezprostřední blízkosti ubytování (bary, restaurace, obchody, diskotéky, půjčovny lyží a horských kol, lyžařské školy, golfové hřiště, veřejné koupaliště, luxusní Tauern Spa World s celou řadou aktivit pro děti i dospělé a relaxační zónou, kavárny, lyžařské školy i školičky pro děti). Mezinárodní letiště Salzburg je vzdáleno 90 km. Ledovec Kitzsteinhorn v Kaprunu sahá do nadmořské výšky přes 3 000 m, je tedy ideálním místem pro lyžování po celý rok. Pro celou oblast Zell am See-Kaprun platí jeden společný skipas a celý region je také propojen systémem skibusů. Kaprun nabízí 22 km modrých sjezdových tratí, 16 km červených a 3 km černých sjezdovek. Pro běžkaře je připraveno 16 km upravených modrých tras, 3 km červených a 3 kilometrová osvětlená trasa lehké obtížnosti (800 m.n.m.). Samozřejmostí je také škola lyžování, miniškolička a škola skatingu. V letních měsících mohou návštěvníci využít četné cyklostezky i trasy pro pěší turistiku a poznávat zajímavá místa v okolí (zámek Mittersill, hrad Hohenwerfen, ledové jeskyně Eisrisenwelt Werfen, křišťálový svět Swarovski Wattens, bobová dráha Saalfelden a města Salzburg nebo Innsbruck).

Vybavení

Stylový horský apartmánový dům nabízí ubytování v moderní čtyřpatrové budově s úchvatným výhledem na ledovec Kitzsteinhorn. Klientům je k dispozici útulná pizzerie přímo v objektu.

Ubytování

Stylově zařízené prostorné apartmány pro 4 osoby (obytná místnost s rozkládacím lůžkem a rozkládací pohovkou pro 2 osoby) jsou vybaveny sociálním zařízením (vana, toaleta), topením, kabelovou TV s DVD přehrávačem, vybaveným kuchyňským koutem (základní nádobí, lednice s mrazákem, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, vestavěný dvouplotýnkový sklokeramický vařič, topinkovač), předsíní se šatní skříní a balkonem orientovaným na jížní stranu s nádherným výhledem na ledovec Kitzsteinhorn. Ložní prádlo, ručníky a utěrky si hosté mohou přivézt vlastní nebo si je zapůjčit (po předchozí domluvě) na místě za poplatek. V apartmánech není povoleno ubytování s domácími mazlíčky.

Strava

Bez stravy - hosté si mohou vařit ve vlastní dobře vybavené kuchyňce nebo využít služeb některé z mnoha restaurací a pizzerií v okolí.

Služby

Oblíbený horský penzion si získává své hosty atraktivní polohou na klidném místě a přesto v blízkosti rušného centra známého střediska Kaprun, možností vlastního vaření i příjemnou rodinnou atmosférou. Hosté mohou využívat služeb stylové pizzerie přímo v objektu. Další možnosti relaxace, zábavy i sportovního vyžití mají hosté v nedalekém centru střediska Kaprun (veřejné koupaliště, bary, restaurace, obchody, sjezdové dráhy, cyklostezky, běžecké tratě, luxusní Tauern Spa World s celou řadou aktivit pro děti i dospělé a relaxační zónou, kavárny, lyžařské školy i školičky pro děti).

Služby za poplatek

Zapůjčení ložního prádla, ručníků a utěrek, pobytová taxa.

Informace o hotelu

  • Vzdálenost od centra města Centrum 100 m
  • Vzdálenost od letiště Letiště 90 km
  • Vzdálenost od sjezdovky Sjezdovka 200 m
  • Vnější bazén Vnější bazén ano
  • TV TV ano
  • Golf Golf ano
  • Klidná lokalita Klidná lokalita ano
  • Zastávka skibusu Zastávka skibusu ano
  • Bar Bar ano
  • Hotelová restaurace Hotelová restaurace ano

Nenašli jste zájezd, který odpovídá všem vašim očekáváním?

Zavolejte nám nebo spusťte live chat a zařídíme vám báječnou dovolenou, na kterou budete vzpomínat dlouhou dobu.

Jsme k zastižení Po-Pá 7:00-22:00; So-Ne 8:00-22:00.

226 000 250

Načítám

Načítám mapu a popis lokality...

Počasí

Aktuální počasí

  • Teplota 11 °C v noci 4 °C

Předpověď na další dny

  • Zítra 19 °C v noci 1 °C

  • Sobota 20 °C v noci 4 °C

  • Neděle 19 °C v noci 5 °C

Měsíce vhodné na dovolenou v této destinaci

  • Nejlepší
  • Dobrý
  • Mimosezóna
  1. Leden
  2. Únor
  3. Březen
  4. Duben
  5. Květen
  6. Červen
  7. Červenec
  8. Srpen
  9. Září
  10. Říjen
  11. Listopad
  12. Prosinec