STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Kipriotis Panorama Hotel and Suites

7/10
7/10

Řecko, Ostrovy, Kos, Psalidi

Recenze

olga, pobyt s partnerem/koukvěten 2022

8,5/10
Ngoc Diep Scholtz, pobyt s rodinoučervenec 2018

Špatná dovolená. Viz komentář hotelu celkově a 2 podané reklamace.

4,8/10

O hotelu

Kipriotis Panorama Hotel and Suites

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Hotel pochází z roku 2001. Objekt hostům nabízí celkem 253 pokojů. Jsou rozmístěny v jedné hlavní budově a v 3 vedlejších budovách. Hosté mají k dispozici vstupní halu s recepcí. Do všech poschodí lze vyjít po schodech nebo pohodlně vyjet výtahem. V objektu je úschovna zavazadel a směnárna. Ve společných prostorách je možnost internetového připojení přes WiFi (zdarma). Na rezervační přepážce vám rádi pomůžeme s výběrem a rezervací výletů Nachází se zde několik stravovacích zařízení, například restaurace, bar a plážový bar. Je tady supermarket a další obchody. Je zde TV místnost. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti. Hotel nabízí vícejazyčný personál, autopůjčovnu, lékařskou službu, transfer-servis, pokojovou službu, prádelnu a kadeřnictví. Hosté mohou využít zdarma shuttleservis. Aktivní hosté, kteří se chtějí projet po okolí na kole, si mohou půjčit kolo (zdarma).

Vybavení pokoje

Pokoje mají koupelnu. Dále je k dispozici minibar a pracovní stůl a za poplatek sejf. K základnímu vybavení patří telefon, televize, rádio a WiFi. Hosté mohou využít turn-down service (službu večerní rozestýlky). V koupelnách je vysoušeč vlasů a kosmetické zrcátko. Rodiny s dětmi si mohou rezervovat speciální rodinné pokoje.

Sport/zábava

V horkých dnech se mohou hosté zchladit a zaplavat si v krytém nebo venkovním bazénu. U bazénu je tobogán, na kterém se zabaví děti i dospělí. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. Pro milovníky pohybu jsou zde na výběr různé sportovní aktivity - tenis a volejbal. Pro fanoušky vodních sportů je zde vodní lyžování. Objekt nabízí sportovně založeným hostům i mnoho indoorové zábavy, například fitness studio, stolní tenis, squash a gymnastiku. V objektu je wellness zóna, kde jsou různé relaxační programy. Hosté si mohou vybrat například spa, kosmetický salon, masáže a lázeňské procedury a za příplatek také saunu. Zábavní program pro děti i dospělé má v hotelu na starost animační tým. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

V objektu jsou na výběr tyto typy stravování - polopenze a stravování all inclusive. Hosté si mohou vybrat, zda budou chtít snídaně, obědy nebo večeře. Na přání je možné připravit vegetariánská jídla. Na výběr jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba

Je možné zaplatit platebními kartami American Express, Visa a MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.