STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Seaden Quality Resort & Spa

6,1/10
6,1/10

Turecko, Turecká riviéra, Side

Recenze

Bela Luna, pobyt s partnerem/koukvěten 2015

6,1/10

O hotelu

Seaden Quality Resort & Spa

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Resort je moderní (pochází z roku 2021). Prázdninový areál hostům nabízí celkem 356 pokojů. Hosté mají k dispozici vstupní halu s recepcí. Do jednotlivých pater lze vyjet výtahem. Přes WiFi se mohou hosté připojit k internetu. Komplex má celou řadu zařízení pro handicapované. Nachází se zde několik stravovacích zařízení, například restaurace, bar a plážový bar. Jsou zde i různé obchody. Děti si mohou hrát na dětském hřišti. Je zde TV místnost. Hosté mohou zaparkovat na parkovišti objektu (záleží na aktuální obsazenosti parkoviště). Resort nabízí vícejazyčný personál, 24 hodinovou bezpečnostní službu, autopůjčovnu, lékařskou službu, transfer-servis, pokojovou službu, budící službu, prádelnu a kadeřnictví. Hosté mohou využít za poplatek shuttleservis. V konferenčních prostorách je k dispozici fax a projektor. Přednášky, prezentace nebo jednání se mohou konat v jednom z 2 konferenčních sálů.

Vybavení pokoje

Pokoje mají klimatizaci a koupelnu. Hosté si mohou odpočinout na vlastním balkóně nebo na terase. Mnoho pokojů má výhled na moře, který vytváří příjemnou atmosféru. Pro děti jsou k dispozici dětské postýlky. Také je zde sejf a minibar. Ke standardnímu vybavení patří varná konvice/kávovar. Na pokoji je telefon a televize. Pro hosty je na pokoji připravena domácí obuv. Je možné rezervovat bezbariérové pokoje. V koupelnách je sprchový kout a vířivá vana. K dispozici je také vysoušeč vlasů a župan. Je možné rezervovat koupelnu s bezbariérovým přístupem. V prázdninovém areálu jsou pokoje pro rodiny a nekuřácké pokoje.

Sport/zábava

V horkých dnech se mohou hosté zchladit a zaplavat si v krytém nebo venkovním bazénu. Odpočívat lze na lehátkách se slunečníky. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. Pro milovníky pohybu jsou zde na výběr různé sportovní aktivity - hra boccia a plážový volejbal. Pro fanoušky vodních sportů je zde aqua aerobik. Komplex nabízí sportovně založeným hostům i mnoho indoorové zábavy, například fitness studio, stolní tenis, kulečník, šipky, gymnastiku a aerobik. Objekt nabízí svým hostům mnoho wellness a relaxačních programů. Je zde spa, sauna, parní lázeň a hammam, za poplatek mohou hosté využít také kosmetický salon, masáže a ájurvédu. Objekt dále nabízí animační program, živou hudbu, diskotéku, miniklub a minidiskotéku pro děti. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

Lze objednat stravování all inclusive. Podávají se snídaně, obědy a večeře. Na přání je možné připravit dětská menu. Resort nabízí také drobné občerstvení. Na výběr jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba

Je možné zaplatit platebními kartami Visa a MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.