STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Premier Le Reve Hotel & Spa

6/10
6/10

Egypt, Hurghada a okolí

Recenze

Biancaduben 2017

do not recommend

6,3/10

O hotelu

Premier Le Reve Hotel & Spa

Neoficiální popis ubytování

Hotel PREMIER LE REVE

Poloha: Nově postavený elegantní hotelový resort s kapacitou 294 pokojů rozmístěných v moderní 5 podlažní budově obklopené rozsáhlou (55.000 m2) pečlivě udržovanou zahradou se nachází přímo u krásné písčité pláže v luxusní části Sahl Hasheesh ve vzdálenosti cca 22 km od letiště a cca 25 km od centra Hurghady, které je pohodlně dostupné hotelovým busem zdarma (2x týdně), místní dopravou nebo taxi. Hotel je svou polohou ideální pro poznávání přírodních krás i historických památek v okolí (Luxor, Giftun, delfinárium). Hotel nabízí ubytování pouze osobám starším 16 let.
Vybavení: Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, směnárnou a bankomatem, Wi-Fi připojení v lobby baru (zdarma), internetový koutek (za poplatek), místnost pro úschovu zavazadel, konferenční místnost, obchodní arkáda, lékárna, hlavní restaurace, 3 restaurace a la carte (italská, čínská, mořské speciality), lobby bar, bar u bazénu, long bar, vitamínový bar, velký venkovní bazén s mořskou vodou, 2 menší bazény - slunečníky, lehátka a osušky zdarma, vnitřní vyhřívaný bazén s proskleným klenutým stropem, bazén v 5 poschodí s exklusivním výhledem, sluneční terasa, prádelna, animační programy, diskotéka. Služby zdarma - plážový volejbal, šipky, fotbal, stolní tenis, aerobic, vodní gymnastika, fitness, animační a večerní programy. Služby za poplatek - wellness centrum (sauna, masáže, jacuzzi, turecká lázeň, procedury, salon krásy), potápěčské centrum, prádelna, internetový koutek, kadeřnictví, služby lékaře, vodní sporty na pláži.
Pokoje: Dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky jsou vybaveny klimatizací, telefonem, SAT-TV, minibarem, trezorem (zdarma), Wi-Fi připojením (zdarma), setem pro přípravu čaje a kávy, koupelnou s vanou nebo sprchou, WC, fénem a balkonem nebo terasou.
Strava: Strava formou all inclusive (24 hodin denně) zahrnuje snídaně (7.00-11.00), obědy (12.30-15.00) a večeře (18.30-21.30) formou bufetu, pozdní večeře (23.30-02.30), občerstvení během dne - pizza, sendviče, palačinky, sladké pečivo, zákusky, zmrzlina, káva, čaj (11.00-18.00) a neomezenou konzumaci místních alkoholických (pivo, víno, vodka, rum, likéry, whisky, míchané nápoje) a nealkoholických nápojů dle otevírací doby jednotlivých barů. 1x týdně mohou hosté povečeřet po předchozí rezervaci v některé z a la carte restaurací (italská, čínská, mořské speciality).
Pláž: Krásná dlouhá písečná privátní pláž s pozvolným vstupem do moře a křišťálově čistou vodou se nachází přímo u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma. V blízkosti korál vhodný ke šnorchlování. Široká nabídka vodních sportů na pláži za poplatek.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.