STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Coral Sea Holiday Village

8/10
8/10

Egypt, Sharm El Sheikh a Dahab, Nabq

Recenze

Adelya, pobyt s rodinouúnor 2020

7,7/10

O hotelu

Coral Sea Holiday Village

Neoficiální popis ubytování

Umístění

Luxusní hotel patřící do hotelové skupiny Coral Sea se nachází na pobřeží Nabq u Tiranského průlivu, asi 20 km od zátoky Naama v Šarm aš-Šajchu a asi 10 km od letiště. V blízkosti se nachází hotel Coral Sea Water World a Coral Sea Aqua Club - možnost využití aquaparku v druhém jmenovaném hotelu.

Pláž

Přímo na písčito-oblázkové pláži (doporučujeme ochrannou obuv) s přístupem do vody z mola. Lehátka, slunečníky a osušky zdarma.

.
K dispozici pro hosty

Recepce, lobby, bufetová restaurace, 4 restaurace a'la carte (asijská, italská, mexická a grilovaná kuchyně), 5 barů (bar u bazénu, koktejlový bar, bar na terase, plážový bar a 24hodinový lobby bar). Dále: recepce, lobby, bufetová restaurace, 4 restaurace à'la carte (asijská, italská, mexická a grilovaná kuchyně), 5 barů (bar u bazénu, koktejlový bar, bar na terase, bar na pláži a 24hodinový Lobby bar), volný vstup do aquaparku v Coral Sea Aqua Park (10:30-16:00) s atrakcemi, jako je bazén s vlnami, skluzavky, a také brouzdaliště pro děti (lehátka, slunečníky a osušky zdarma). Dále: obchody, bankomat (služby za poplatek).

Internet

V celém objektu je k dispozici bezplatné Wi-Fi s omezeným přístupem.

Catering

All Inclusive v hlavní restauraci: snídaně (07:00-10:00), oběd (12:30-14:30), odpolední čaj (16:00-18:00) a večeře (18:30-21:30). Kromě toho ve snack baru: pozdní snídaně (11:00-12:00) a občerstvení (13:00-16:00) v malém bufetu a zmrzlina (11:00-13:00). Noční občerstvení (00:00-02:00) v lounge baru. Navíc zdarma 1 návštěva za pobyt v jedné z restaurací a'la carte (nutná rezervace). Vybrané alkoholické a nealkoholické nápoje podávané ve specifických barech v hotelu (10:00-00:00). Ve večerních hodinách a v hotelové hale a restauracích je vstup v plavkách a sportovním oblečení zakázán.

Sportovní a animační program

Hotel nabízí denní a večerní animační programy pro děti i dospělé (např. aerobik). Dále: posilovna, volejbal, stolní tenis, dětské hřiště, miniklub pro děti. Dále lázně, vířivka a suchá sauna za příplatek.

Webové stránky

www.coralsearesorts.com

Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Tento luxusní hotel splní očekávání i náročných hostů. Doporučujeme jej jak párům, tak rodinám s dětmi. O skvělou zábavu se zde postará nejen hotl animační tým, ale také zaručený vstup do aquaparku v hotelu Coral Sea Aqua Park. Vřele doporučujeme!

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.