STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Hersonissos Village

8/10
8/10

Řecko, Ostrovy, Kréta, Hersonissos

Recenze

Jan, pobyt s rodinouříjen 2018

Vzhledem k naší první zkušenosti s all inclusive a cestováním s CK to nebylo špatné. Lepší pokoj by ještě výrazněji zvedl dojem.

7,7/10
Adam, pobyt s partnerem/koukvěten 2017

Delegátka - byli jsme první turnus v sezóně, což se projevilo na ochotě delegátky, kdy z nabízených výletů nám byl nabídnut pouze jeden (předražený - 150 eur/osoba). Doporučujeme si půjčit vozidlo a cestovat bez nabízených výletů.

8,3/10
Magda, pobyt s partnerem/kouříjen 2015

7,6/10
Eva, pobyt s rodinoučervenec 2015

Pobyt v hotelu se nám velice líbil. Personál je milý a přátelský. Pokoje se nacházejí v krásné, rozkvetlé zahradě. Jsou velké a úklid probíhá každý den. Strava byla dobrá. Každý si vybere. Nápoje v rámci All inclusive je možno čerpat do 23 hodin. Výběr alkoholických nápojů je malý, ale to nám nevadilo. Bazén byl pěkný, ale nevyužívali jsme ho. Denně se zde konají animační programy. Z hotelu je krásný výhled na moře a město. Pláž je vzdálená asi 5 minut chůze. Je velice pěkná. Drobné nákupy lze uskutečnit v hotelovém obchůdku, ale větší možnosti jsou přímo v centru města, kde je velké množství obchodů, restaurací, barů a jiné zábavy. Centrum je vzdálené asi 20 minut chůze od hotelu. 4x denně tam jezdí také hotelový autobus, na pláž pak 2x denně. Tento hotel určitě doporučuji s vyjímkou hostů, kteří se hůře pohybují. Hotel se nachází v kopci a cesta na pláž i do města by mohla být náročnější.

7,4/10
Jana, pobyt s partnerem/koučerven 2015

Byla jsem moc spokojená. Jeli jsme ve 4 a byla to krásná dovolená.

8,5/10
Libor, pobyt s rodinoukvěten 2015

8/10
Vladimir, pobyt s partnerem/koukvěten 2015

8,3/10
Jiří Cetkovský, pobyt s rodinoukvěten 2013

Hotel splnil naše očekávání, až na horší dostupnost města a absenci hřiště pro malé děti vše nad očekávání, hlavně vstřícnost personálu a úklid pokoje. S ohledem na umístění na kopci nelze doporučit lidem s potížemi pohybu. Delegátka CK Neckermann sl. Drábkova je češka (když spustí německy, nepoznáte to). Na pláž se nechodí po asfaltové cestě, ale za východem z areálu doprava a hned na pěšinu doleva. Možnosti výletů velmi dobré.

7,6/10
Dagmar, pobyt s partnerem/kouříjen 2012

6,6/10
Vašek, pobyt s partnerem/koučervenec 2012

Byli jsme nadšeni prostředím, klidem, pláží ,stravováním a personálem no prostě vším. Jsem velice rád, že jsem zde byl určitě bych sem jel znovu a nebojím se každému tento hotel doporučit.

8,5/10
Tereza, pobyt s partnerem/koučervenec 2012

Jsme rádi, že jsm si vybrali právě tuto dovolenou, neboť jsme zde strávili báječné chvíle! Kombinace výtečné řecké kuchyně, sportovně-animačníchh aktivit a odpočinku na klidné pláži byla tou nejlepší volbou pro naší dovolenou!

9,1/10
Dana, pobyt s partnerem/kouzáří 2011

naprosto úžasná dovolená, díky ck Fischer,výboná obsluha, určitě se sem chci vrátit a to poprvé na našich cestách a už jsme něco procestovali

8,3/10
Janka, pobyt s přáteliříjen 2011

Jedno z nejhezčích míst na Krétě, hotelové bungalovy zasazené v zeleni a kvetoucích keřích, krásný výhled, více menších pláží s hrubým pískem a skalami, velmi teplé a čisté moře. Stojí to za návštěvu pro ty, kdo nehledají vysloveně luxus a nevadí jim pohyb ( k plážiím asi 300-400 m).

7,6/10
Dana, pobyt s partnerem/kouzáří 2011

naprostá spokojenost,výborná delegátka, velký dík Ck Fischer

7,9/10

O hotelu

Hersonissos Village

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Hosté mají k dispozici vstupní halu s recepcí. Do jednotivých poschodí je možné pohodlně vyjet výtahem. Je zde úschovna zavazadel a hotelový sejf. Přes WiFi se mohou hosté ve společných prostorách připojit k internetu. Na rezervační přepážce vám rádi pomůžeme s výběrem a rezervací výletů Nachází se zde několik stravovacích zařízení, například restaurace a bar. Základní potřeby si mohou hosté koupit v supermarketu. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Nachází se zde také TV místnost a dětská herna. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat bez poplatku na parkovišti. Prázdninová vesnice nabízí autopůjčovnu, lékařskou službu, transfer-servis, prádelnu a kadeřnictví. Hosté mohou využít zdarma shuttleservis. Aktivní hosté, kteří se chtějí projet po okolí na kole, si mohou půjčit kolo. Při řešení obchodních záležitostí mohou hosté využívat služeb business centra, které nabízí fax.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace, ústřední topení a koupelna. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. Většina pokojů má výhled na moře. Pokoje jsou hezky zařízené, je zde pohodlná dvoulůžková postel. Pro děti jsou k dispozici dětské postýlky. Je tady sejf. Ke standardnímu vybavení patří lednička. Na pokoji je připojení k internetu, telefon, televize, rádio, stereo aparatura a WiFi (zdarma). V koupelnách je sprchový kout a vana. Je zde vysoušeč vlasů. Rodiny s dětmi si mohou rezervovat speciální rodinné pokoje.

Sport/zábava

Komplex má jeden venkovní a jeden dětský bazén. Hosté mohou odpočívat na slunné terase, kde jsou lehátka a slunečníky. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. U bazénu je bar s drobným občerstvením. V komplexu je možné se věnovat mnoha sportovním aktivitám. Je zde na výběr například tenis, hra boccia, plážový volejbal, volejbal, basketbal, minigolf a golf. Objekt nabízí celou řadu indoorových sportovních aktivit - fitness studio, stolní tenis, šipky, gymnastiku a aerobik, za poplatek je kulečník. V prázdninové vesnici je wellness zóna, ve které je spa, sauna, parní lázeň a masáže. V komplexu je animační program a diskotéka. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

Lze objednat stravování all inclusive. Hosté si mohou vybrat, zda budou chtít snídaně, obědy nebo večeře. Na přání je možné připravit dietní jídla a bezlepková jídla Dále je zde možnost speciálních nabídek stravování a drobného občerstvení. Komplex nabízí nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba

Je možné zaplatit platebními kartami Visa a MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.