STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Blue Horizon Hotel

8/10
8/10

Řecko, Ostrovy, Rhodos, Ialyssos

Recenze

Julie, pobyt s partnerem/kousrpen 2023

Super relax dovolená, krasne more a super jídlo, Zkušenost s německou CK hodnotím kladné i když neumím ani slovo německy, delegát byl ochotný vysvětlit vše nejdůležitější anglicky. Výlety do města Rhodos a na ostrov Symi jsme ale zařídili po vlastní ose, protože se zdálo, ze CK má k dispozici jen německy program, což je úplně pochopitelně, asi 90% hostů jsou z německa. Jinak zkušenost z dovolena.cz taky dobra, na maily odpovídají hned, komunikace super

9,5/10
Vendy, pobyt s rodinousrpen 2019

7,6/10
martina, pobyt s partnerem/koukvěten 2015

5,8/10

O hotelu

Blue Horizon Hotel

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Resort hostům nabízí celkem 222 pokojů. Po příjezdu do prázdninového areálu jsou hosté uvítáni ve vstupní hale s recepcí, která je otevřena 24 hodin. Check in/check out je možný 24 hodin. Do většiny poschodí lze vyjet výtahem. Je zde hotelový sejf. Přes WiFi se mohou hosté ve společných prostorách připojit k internetu. Na rezervační přepážce vám rádi pomůžeme s výběrem a rezervací výletů Nachází se zde několik stravovacích zařízení, například restaurace, jídelna, kavárna, bar a plážový bar. Je tady obchod se suvenýry a další obchody. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Je zde TV místnost. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mají k dispozici parkovací místa. Objekt nabízí vícejazyčný personál, autopůjčovnu, lékařskou službu, pokojovou službu, prádelnu a kadeřnictví. Při vyřizování obchodních záležitostí mohou hosté využít fax.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace, ústřední topení, kuchyň a koupelna. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. Mnoho pokojů má výhled na moře, který vytváří příjemnou atmosféru. Pokoje jsou hezky zařízené, je zde pohodlná rozkládací pohovka. Je možné rezervovat oddělené ložnice. K dispozici jsou i postýlky pro kojence nebo přistýlky. Je tady sejf. Lednička a varná konvice/kávovar patří také k základnímu vybavení. Zařízení pokoje doplňuje připojení k internetu, telefon, televize, rádio a WiFi (zdarma). Koupelny mají sprchový kout a vanu. K dispozici mají hosté také vysoušeč vlasů, kosmetické zrcátko a župan. V komplexu jsou pokoje pro rodiny a nekuřácké pokoje.

Sport/zábava

Resort má jeden venkovní a jeden dětský bazén. Na terase s lehátky a slunečníky se mohou hosté opalovat a užívat si dovolenou. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. Prázdninový areál hostům nabízí různé sportovní aktivity, například hru boccia, plážový volejbal, volejbal a basketbal. Za poplatek je tenis. Také nabídka indoorových sportovních aktivit je bohatá, je zde například stolní tenis, kulečník a šipky. Objekt nabízí mnoho zábavních aktivit, například animační program, živou hudbu, miniklub a minidiskotéku pro děti. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

V komplexu jsou na výběr tyto typy stravování - polopenze, plná penze a stravování all inclusive. Hosté si mohou vybrat, zda budou chtít snídaně, obědy nebo večeře. Na přání je možné připravit bezlepková jídla a vegetariánská jídla Resort nabízí také drobné občerstvení. Speciální atrakce je tzv. showcooking, při kterém mohou hosté sledovat přípravu jídel. Prázdninový areál nabízí nealkoholické nápoje, alkoholické nápoje a mezinárodní značky.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.