STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Sultan Bey Hotel

Egypt, Hurghada a okolí, El Gouna

Recenze

Pro tento hotel nejsou zatím k dispozici žádné recenze od klientů www.dovolena.cz.

O hotelu

Sultan Bey Hotel

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Hotel nabízí hostům celkem 115 pokojů. Po příjezdu jsou hosté uvítáni ve vstupní hale s recepcí. Je zde restaurace, kavárna, vícejazyčný personál, transfer-servis, pokojová služba a prádelna. Přes WiFi se mohou hosté připojit k internetu. Je tady také hezká zahrada.

Vybavení pokoje

Pokoje mají klimatizaci a koupelnu. Většina pokojů má balkón nebo terasu. Dále je k dispozici sejf a pracovní stůl a za poplatek minibar. Na pokoji je televize a WiFi. V koupelnách je sprchový kout. Také je tu vysoušeč vlasů. V objektu jsou nekuřácké pokoje.

Sport/zábava

Objekt má jeden venkovní a jeden dětský bazén. Hosté mohou odpočívat na terase. V baru u bazénu jsou k dostání různé osvěžující nápoje. Je možné objednat rybaření a jízdu na koni. Je možné zprostředkovat kitesurfing, šnorchlování a potápění. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

Lze objednat stravování all inclusive. Hosté si mohou vybrat, zda budou chtít snídaně, obědy nebo večeře. Hotel nabízí také drobné občerstvení. Na výběr jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.