STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Sheraton Miramar Resort El Gouna

Egypt, Hurghada a okolí, El Gouna

Recenze

Pro tento hotel nejsou zatím k dispozici žádné recenze od klientů www.dovolena.cz.

O hotelu

Sheraton Miramar Resort El Gouna

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Resort pochází z roku 1997. Objekt hostům nabízí celkem 339 pokojů. Jsou rozmístěny v jedné hlavní budově a v 9 vedlejších budovách. Po příjezdu jsou hosté uvítáni ve vstupní hale s recepcí. Hosté dostanou po příjezdu na uvítanou drink. V komplexu je úschovna zavazadel a hotelový sejf. Díky internetu, který je (zdarma) k dispozici ve společných prostorách, zůstanou hosté v kontaktu se světem. Prázdninový areál má celou řadu zařízení pro handicapované. Nachází se zde několik stravovacích zařízení, například restaurace, bar a plážový bar. Jsou zde i různé obchody. Děti si mohou hrát na dětském hřišti. Hosté mohou bez poplatku zaparkovat na parkovišti resortu (záleží na aktuální obsazenosti parkoviště). Objekt nabízí vícejazyčný personál, 24 hodinovou bezpečnostní službu, autopůjčovnu, lékařskou službu, pokojovou službu, budící službu, prádelnu a kadeřnictví. Hosté mohou využít na požádání za poplatek shuttleservis. V konferenčních prostorách (v business centru) je k dispozici fax, projektor, flipchart s fixy a kopírka.

Vybavení pokoje

Pokoje mají klimatizaci, ústřední topení a koupelnu. V pokojích je kingsize manželská postel. Je možné rezervovat oddělené ložnice. Za poplatek je možné objednat přistýlku či dětskou postýlku. Také je zde sejf, minibar a pracovní stůl. V kuchyňském koutě je varná konvice/kávovar a trouba. Hosté mají k dispozici sadu na žehlení. Zařízení pokoje doplňuje telefon, televize, stereo aparatura, adapter do zásuvky a WiFi. Hosté mohou využít turn-down service (službu večerní rozestýlky). V koupelnách je sprchový kout. K dispozici je také vysoušeč vlasů, kosmetické zrcátko, župan a telefon. Hosté naleznou v koupelnách kosmetické potřeby a výběr z několika typů ručníků. Rodiny s dětmi si mohou rezervovat speciální rodinné pokoje.

Sport/zábava

Komplex má jeden venkovní a jeden dětský bazén. Odpočívat lze na lehátkách se slunečníky. V baru u bazénu lze koupit osvěžující nápoje. V prázdninovém areálu si mohou hosté vybrat z celé řady sportovních aktivit, například hru boccia, plážový volejbal a volejbal, za poplatek je pak paddle tenis a rybaření. Je možné objednat jízdu na kole/horském kole, tenis, golf, paddle tenis, rybaření a jízdu na koni. Jsou zde na výběr také různé druhy vodních sportů. Je tu například jízda na katamaránu a aqua aerobik a za poplatek windsurfing, kitesurfing, jízda na šlapadlech, jízda na banánovém člunu, jízda na kánoi, plachtění, jízda na kajaku, šnorchlování a potápění. Je možné zprostředkovat jízdu na banánovém člunu, jízdu na kánoi, jízdu na kajaku, šnorchlování a potápění. Resort nabízí celou řadu indoorových sportovních aktivit - fitness studio, stolní tenis, šipky a aerobik, za poplatek je kulečník. Za příplatek jsou různé wellness programy, například spa, sauna, parní lázeň, salon krásy, kosmetický salon a masáže. Objekt dále nabízí živou hudbu, miniklub a minidiskotéku pro děti. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

Lze objednat stravování all inclusive. Podávají se snídaně, obědy a večeře. Na přání je možné připravit dietní jídla, bezlepková jídla a dětská menu Dále je zde možnost speciálních nabídek stravování a drobného občerstvení. Na výběr jsou alkoholické nápoje.

Platba

Je možné zaplatit platebními kartami American Express, Visa, Diners Club a MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.